FOTO Ovaj Ferrari košta kao Dacia Sandero, ali ga ne možete voziti

Foto: Amalgam Collection

FERRARI 12Cilindri je jedan od najnovijih modela i, usprkos cijeni od oko pola milijuna eura, rasprodan je mjesecima unaprijed. Ovaj primjerak je još dostupan. 

Prelijepi 12Cilindri dolazi u crvenoj boji, a karakterizira ga potpuno ručna izrada. Bit će proizveden u svega 199 primjeraka. A kad kažemo da ga nudi Amalgam Collection, mnogima će biti jasno i u čemu je 'kvaka'.

Naime, radi se o modelu automobila, i to u mjerilu 1:8. Iz Amalgama poručuju kako su na razvoj ovog modela potrošili preko 3000 radnih sati, a na razvoju im je pomogao i sam Ferrari. Sada, za sklapanje svakog primjeraka potroše oko 300 radnih sati. 

Prelijepi primjerak je izveden u Rossa Imola nijansi karoserije, dok je interijer izveden u Sterling plavoj boji. Tvrtka nam trenutačno nudi pogled u svaki dio automobila osim prostora motora. Nakon što pogledate galeriju, nekako je lakše progutati cijenu od 13.495 GBP ili nešto više od 16.100 eura. Tu je i mogućnost otplate u četiri rate. 

Za one skromnijih apetita ili kojima je gotovo 60 cm dug model previše u ponudi je i model automobila u mjerilu 1:18. Ovdje je cijena daleko pristupačnija i iznosi "tek" 985 GBP ili nešto manje od 1200 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.