FOTO Pogledajte što je tuner napravio od Ferrarija

Foto: Mansory

NIJE teško pogoditi tko stoji iza ove prerade. 

Tako je, ovo je (ne)djelo nastalo u režiji tvrtke Mansory, poznate po radikalnim preradama skupocjenih automobila. Ovaj put se nije libio pod nož uzeti prvi Ferrarijev crossover model Purosangue, a prerada je toliko radikalna da je automobil dobio novo ime. 

Sad se zove Pugnator, što prema objašnjenju autora znači "natjecatelj". Nema sumnje, ovaj auto je dobio brojne novosti. Unikatna izvedba boje karoserije nazvana je "Vermillion" crvena, dok su pojedini dijelovi izvedeni u crnoj boji. Ugrađeni su i novi naplatci od 22 inča sprijeda i broj veći straga. 

Osim vizualnih izmjena, Mansory je odlučio malo podići karakteristike motora, na 755 KS i 730 Nm, a ugrađen je i novi sportski ispušni sustav s čeverocijevnim završetkom. Sve u svemu, automobil koji će apsolutno svugdje biti zamijećen.

Jednako radikalan je i interijer. Boja bjelokosti dominira, a kontrastna crvena podiže dojam. Dodajte svemu sjaj aluminija i karbona uz prvoklasni talijanski izvorni dizajn i dobit ćete savršenstvo za sve sklone visokoj modi kako je vidi Mansory. 

Njemački tuner opet nije razočarao, već je stvorio još jedan auto koji se razotkriva u svakom detalju osim jednog. Pogađate, to je cijena i ona je na upit. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.