1.8 milijuna pregleda: Vraća se popularna teen serija, pogledajte trailer

Screenshot: Youtube

HEARTSTOPPER se vraća. Treća sezona popularne queer tinejdžerske drame bit će premijerno prikazana 3. listopada na Netflixu. Streaming platforma objavila je i trailer za novu sezonu, a u samo pet dana skupio je čak 1.8 milijuna pregleda.

 

Heartstopper je snimljen po grafičkom romanu spisateljice Alice Osman, koja je ujedno napisala i scenarij za seriju. Druga sezona pratila je vezu između srednjoškolca Charlieja Springa (Joe Locke) i njegovog kolege, popularnog ragbijaša Nicka Nelsona (Kit Connor).

U novoj sezoni vidimo da Charlieja povremeno preplavljuju mračne misli, dok Nick daje sve od sebe kako bi mu pomogao i podržao ga. Također, problemi i kušnje ostalih prijatelja dolaze u veći fokus. Nekima nedostaje samopouzdanje, drugi pate od disforije.

Serija je prikupila brojne fanove zbog pozitivnog prikaza LGBT zajednice, a Osman je za Tudum rekla da joj je cilj bio pokazati LGBT tinejdžerima da "i oni mogu pronaći sreću, ljubav i prijateljstva". Prva sezona na Rotten Tomatoesu ima savršenih 100%, a druga 96%.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.