Adam Driver otkrio da mu nije bilo dopušteno voziti automobil na snimanju Ferrarija

Foto: EPA

ADAM Driver u Ferrariju, novom filmu Michaela Manna, glumi Enza Ferrarija. Vjerojatno mislite da je zbog toga dobio priliku sjesti za volan kultnog automobila, al to nije točno.

U intervjuu koji je dao na Venecijanskom filmskom festivalu Driver je otkrio da mu na setu nije bilo dopušteno voziti automobile.

"U pretprodukciji smo se utrkivali novim Ferrarijima, ali starije modele si nitko ne može priuštiti", rekao je.

Iako se nije dobio priliku provozati, čini se da se isplatilo. Naime, nakon premijere Ferrarija, Driver i Mann su ispraćeni šestominutnim pljeskom publike. Glumca je to toliko dirnulo da mu je redatelj morao pomoći da ustane.

 

Radnja filma smještena je u ljeto 1957., kada je Enzo prolazio kroz profesionalnu i osobnu krizu. Temeljen na istinitim događajima, film istražuje kako je Ferrarijeva tvornica, koju je izgradio sa suprugom Laurom (Penelope Cruz), došla na rub bankrota. Par se također teško nosi s gubitkom sina Dine, ali Enzo misli da je spas moguć pa se prijavljuje za utrku Mille Miglia, za koju se nada da će promijeniti njegovu, ali i sudbinu njegove obitelji. Film bi trebao u kina stići oko Božića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.