Alyssa Milano natjecala se za jednu od najpoznatijih uloga Winone Ryder

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Warner Bros.

ALYSSA Milano, zvijezda serije Čarobnice, u jednom je intervjuu za Huffington Post otkrila da se skoro pojavila u horor-komediji Bubimir iz 1988. godine, u kojoj je trebala igrati glavnu ulogu. Jedan od najpoznatijih filmova Tima Burtona, koji je ove godine dobio prvi nastavak, izgledao bi znatno drugačije da je ulogu protagonistice Lydije Deetz u to vrijeme dobila velika tinejdžerska zvijezda, a ne relativno nepoznata Winona Ryder 

Milano je u kasnim osamdesetima bila mlada televizijska zvijezda, poznata po sitcomu Who’s the Boss, u kojem je glumila Samanthu Micelli, prekrasnu i popularnu tinejdžerku čiji je otac previše zaštitnički nastrojen. Njezina popularnost pomogla joj je da dobije ponudu za Burtonov film, koji ju je privlačio jer je trebala izaći iz zone komfora i glumiti lika koji je čista suprotnost njezinom liku iz serije.

"Skoro sam dobila ulogu u filmu u kojem sam stvarno, stvarno htjela glumiti kao dijete, a u kojem je glumila Winona Ryder. Riječ je o filmu Bubimir. Dvoumili su se između nas dvije i onda je ona dobila ulogu. Oduvijek sam se pitala što bi bilo drugačije da sam ja dobila ulogu", izjavila je Milano, prenosi Slash Film.

Milano nije dobila ulogu jer Burton nije tražio popularnu tinejdžersku zvijezdu, već neobičnu mladu glumicu koja još uvijek djeluje nezgrapno ili zna ostaviti takav dojam. Ryder ga je osvojila čim ju je ugledao u filmu Lucas redatelja Davida Seltzera.

Iako je Bubimir pomogao Ryder da zacementira status mlade holivudske zvijezde u usponu, to ne znači da je karijera Alysse Milano znatno patila, samo je otišla u drugom smjeru. Milano se posvetila televizijskoj karijeri i postala seks-simbol 1990-ih. Svjetsku slavu stekla je nakon što se pojavila u kultnoj seriji Čarobnice iz 1998. godine, u kojoj je glumila uz Holly Marie Combs i Shannen Doherty. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.