Amazon jednu od svojih najgledanijih serija obnovio za četvrtu sezonu

Screenshot: Youtube

AKCIJSKA dramska serija Reacher, koja se temelji na knjigama Leeja Childa, obnovljena je za četvrtu sezonu na Prime Videu, čak i prije nego što je uopće otkriven datum premijere nadolazeće treće sezone, piše The Hollywood Reporter.

Kada je u pitanju treća sezona, zasad je samo poznato da će se prikazati nekad tijekom 2025. godine. Trenutačno ne postoji službeni opis radnje, kao ni traileri ili teaseri koji bi obožavateljima dali uvid u ono što ih čeka.

Međutim, kako piše THR, treća sezona popularne serije bit će temeljena na romanu Čovjek s dva lica (Persuader), sedmoj knjizi u serijalu o Jacku Reacheru. Sezona će pratiti Reachera dok ide na tajni zadatak kako bi spasio doušnika kojeg drži zlokobni neprijatelj iz njegove prošlosti.

Alan Ritchson se opet vraća kao Reacher, a pridružit će mu se i Maria Sten, Anthony Michael Hall, Sonya Cassidy, Brian Tee, Johnny Berchtold, Robert Montesinos, Daniel David Stewart te Olivier Richters.

 

Podsjetimo, druga sezona akcijske serije prikazala se na Primeu u prosincu 2023. godine, a ubrzo je postala jedna od najgledanijih serija na platformi ikad. 

Kako je tada izvijestio Deadline, Reacher je postao naslov broj jedan za Prime Video u smislu ukupnog broja gledanja svih serija i filmova na globalnoj razini. U samo nekoliko dana, serija je postala najgledanija na cijelom streamingu, a prve tri epizode nove sezone nadmašile su cjelokupnu gledanost prve sezone za 50 posto u samo tri dana na streameru.

Ritchson je nedavno, nakon premijere druge sezone, za ComicBook otkrio i nekoliko detalja o trećoj sezoni, koju su tada već počeli snimati. 

"Ne mogu reći previše o trećoj sezoni, ali otkrit ću da ima puno više klasičnih priča o Reacheru koje prikazuju avanture u kojima se pronađe. Uživat ćemo gledati Reachera u 'novom svijetu'. Možda nema nikakve veze s obitelji, s njegovom prošlošću, on samo živi te avanture i to je smjer u kojem radimo", ispričao je tada za ComicBook.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.