Amazon snima krimi seriju u kojoj glavne uloge igraju Charlie Hunnam i Emilia Clarke

Screenshot: YouTube/FX/HBO

Charlie Hunnam i Emilia Clarke glumit će u Amazonovoj adaptaciji serijala stripova nazvanih Criminal, čiji su autori Ed Brubaker i Sean Phillips. Brubaker na adaptaciji radi kao scenarist i izvršni producent. Prve četiri epizode serije režirat će Anna Boden i Ryan Fleck.

Criminal je kriminalistički strip u kojem je isprepleteno više priča koje na realističan način prikazuju živote raznih kriminalaca, lopova i korumpiranih policajaca, piše Screen Rant. Serijal se bavi klišejima koji su tipični za kriminalistički žanr.

Serija ima zvjezdanu glumačku postavu

Hunnam će utjeloviti lika nazvanog Leo, vrhunskog lopova koji svojim pljačkama pristupa kao šahu. Za razliku od svog oca, koji je završio u zatvoru jer je tijekom jedne pljačke počinio ubojstvo, Leo odbija koristiti oružje i nasilje u pljačkama.

Clarke će utjeloviti domišljatu naoružanu pljačkašicu Mallory koja je u strastvenoj vezi sa svojim kolegom Rickyjem Lawlessom. Ona voli živjeti na rubu, ali njezine tajne dovest će u opasnost ekipu s kojom pljačka.

Hunnama najbolje znamo po seriji Sinovi anarhije, a nedavno smo ga mogli gledati u oba nastavka Netflixovog serijala Rebel Moon, koji je režirao Zack Snyder. Emilia Clarke proslavila se ulogom u Igri prijestolja, nakon čega se pojavila u filmovima Me Before You, Solo: A Star Wars Story i Last Christmas. Prošle godine glumila je u Marvelovoj seriji Secret Invasion, koja je bila promašaj. 

Uz Hunnama i Clarke u seriji glume Luke Evans, Richard Jenkins, John Hawkes, Adria Arjona, Logan Browning, Kadeem Hardison, Pat Healy, Taylor Sele, Gus Halper, Aliyah Camacho, Michael Mando, Marvin Jones III., Michael Xavier i Dominic Burgess.

Amazon je započeo s produkcijom serije Criminal, no datum premijere još uvijek nije poznat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.