Amazonova popularna serija srušila je vlastiti rekord

Screenshot: YouTube/Amazon Prime Video

KOMPANIJA Nielsen, koja se bavi analizom raznih medija, otkrila je da je Amazonova serija The Boys srušila vlastiti rekord gledanosti.

Kompanija je mjerila koliko su minuta gledatelji iz SAD-a proveli gledajući serije raznih streaming servisa na svojim televizorima, što znači da u rezultate nije uračunata gledanost na mobitelima ili drugim uređajima.

Kako navodi The Hollywood Reporter, serija The Boys prikupila je 1.33 milijarde minuta gledanja u tjednu od 15. do 21. srpnja ove godine. Serija je tako srušila svoj dosadašnji rekord koji je iznosio 1.29 milijardi minuta gledanja u periodu od jednog tjedna. Za veliku gledanost zaslužna je posljednja epizoda četvrte sezone The Boysa koja je imala premijeru 18. srpnja.

 

Još neke serije koje su uspjele prikupiti više od milijardu minuta gledanja u istom tjednu bile su Cobra Kai, Love Island, House of the Dragon i Bluey.

Kada je riječ o filmovima, značajan uspjeh ostvarila je Netflixova drama Hillbilly Elegy koja je skupila 556 milijuna minuta gledanja. Drama iz 2020. godine postala je popularna jer je snimljena po knjizi koju je napisao JD Vance, Trumpov kandidat za potpredsjednika.

Ispred ove drame nalazili su se filmovi Land of Bad s 848 milijuna minuta gledanja i Trolls Band Together s 937 milijuna minuta gledanja. 

U nastavku otkrivamo koji su filmovi i serije imali najveću gledanost na američkoj televiziji u razdoblju od 15. do 21. srpnja. 

1. The Boys (Prime Video) - 1.33 milijardi minuta gledanja
2. House of the Dragon (Max) - 1.11 milijardi minuta gledanja

3. Cobra Kai (Netflix) - 1.09 milijardi minuta gledanja
4. Love Island (Hulu/Netflix/Peacock) - 1.05 milijardi minuta gledanja
5. Bluey (Disney+) - 1.04 milijarde minuta gledanja
6. Family Guy (Hulu) - 989 milijuna minuta gledanja
7. Grey’s Anatomy (Hulu/Netflix) - 965 milijuna minuta gledanja
8. Trolls Band Together (Netflix) - 937 milijuna minuta gledanja
9. Suits (Netflix/Peacock) - 850 milijuna minuta gledanja
10. Land of Bad (Netflix) - 848 milijuna minuta gledanja

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.