Andrew Garfield osjećao se prestaro za ulogu u Spider-Manu

Screenshot: YouTube/Sony Pictures

IAKO JE danas mnogim Marvelovim fanovima najdraži Spider-Man, Andrew Garfield nedavno je izjavio da se osjećao prestaro za ulogu u filmu The Amazing Spider-Man iz 2012. godine.

Glumac je tijekom gostovanja u podcastu Happy Sad Confused otkrio da mu je tijekom audicije za film velika podrška bila učiteljica glume Greta Seacat, čiji savjeti su mu pomogli da dobije ulogu.

"Prošao sam prvu audiciju i pomislio: 'To je to. Prestar sam.' Osjećao sam se prestaro", prisjetio se Garfield, prenosi Variety. "Imao sam 25 ili 26 godina, a javio sam se za ulogu srednjoškolca. Znam da imam dobre gene i sve to, ali nisam bio siguran. Mislio sam da neću dobiti ulogu. Bio sam iznenađen što sam uopće dobio priliku za probno snimanje."

"Greta mi je rekla da se moram prilagoditi: 'Moraš tretirati ovo probno snimanje kao kratki film koji snimaš sa svojim prijateljima iz srednje škole.' Nakon toga sam si rekao: 'Ma baš me briga'", nastavio je glumac. "Budi otvoren. Budi slobodan. Ovo nije važno. Ponašaj se kao da ovo uopće nije važno. Tada tvoj talent može izaći na vidjelo. Ponovno si dijete. Emotivno si dostupan i nisi ukočen, ne pokušavaš biti savršen."

Probno snimanje prošlo je odlično, a Garfield je igrao glavnu ulogu u filmovima The Amazing Spider-Man i njegovom nastavku iz 2014. godine, The Amazing Spider-Man 2. Prije nekoliko godina, ulogu popularnog superheroja ponovio je i u Marvelovom filmu Spider-Man: No Way Home, u kojem je glavnu ulogu igrao Tom Holland.

Garfield je početkom ovog mjeseca rekao da bi ponovno htio glumiti Spider-Mana, ali samo ako mu studio ponudi kvalitetnu priču.

"Volim tog lika i on donosi radost gledateljima. Ako nešto u čemu glumim donosi radost drugim ljudima, onda sam i ja sretan", rekao je glumac za časopis Esquire.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.