Anya Taylor-Joy dobila glavnu ulogu u adaptaciji još jedne Netflixove serije

Foto: EPA

ANYA Taylor-Joy mnoge je oduševila ulogom Beth u Netflixovoj seriji Damin gambit (The Queen’s Gambit), a dobila je ulogu i u novoj televizijskoj adaptaciji. 

Kako prenosi Variety, Taylor-Joy će opet surađivati s Netflixom na adaptaciji bestsellera Belle Mackie pod nazivom How To Kill Your Family. Poznato je da će serija imati osam epizoda, a slavna glumica će tumačiti ubojitu protagonisticu Grace Bernard. 

Opis priče glasi: "Grace ima kompliciranu obitelj. Njezin otac, milijarder Simon Artemis imao je aferu s njezinom majkom koje se uopće ne sjeća. Grace i njezina majka prepuštene su cijeli život same sebi, a kada joj majka umre i svi koji bi je trebali voljeti je odbace, Grace se odluči osvetiti. Svoju ljutnju pretvara u nešto korisno: na morbidno kreativan način ubija ovu otuđenu širu obitelj."

Ulogu je komentirala i sama glumica, koja je vrlo uzbuđena oko projekta. "Nakon malo uhođenja neponovljive Belle Mackie, nisam mogla biti sretnija što surađujem s timom koji čine Sally, Lizzie i Emma. Radujem se što ćemo se još više 'zaprljati'", rekla je glumica, prenosi Variety.

Trenutno nije poznato kad počinje snimanje, tko će činiti ostatak glumačke postave ni kad bi serija trebala imati premijeru na Netflixu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.