Barry Keoghan glumit će u filmu Peaky Blinders

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Netflix

BARRY Keoghan, zvijezda filmova Saltburn i The Banshees of Inisherin, pridružio se glumačkoj postavi Netflixovog igranog filma Peaky Blinders, potvrdio je Deadline.

Keoghan će igrati jednu od glavnih uloga uz Cilliana Murphyja, koji će ponovno glumiti Tommyja Shelbyja, vođu obitelji kriminalaca iz Birminghama, te zvijezdu Dine Rebeccu Ferguson.

Netflix je u lipnju potvrdio da radi na filmu Peaky Blinders, koji će biti nastavak serije smješten u razdoblje Drugog svjetskog rata.

Film će režirati britanski redatelj Tom Harper. Steven Knight, kreator serije, već je napisao scenarij za nadolazeći film.

Knight također radi kao producent uz Caryn Mandabach, Murphyja i Guyja Heeleyja. Izvršni producenti su Harper, David Kosse, Jamie Glazebrook, Andrew Warren i David Mason.

Po čemu je poznat Keoghan?

Keoghan je privukao pažnju filmskih kritičara izvedbama u filmovima The Killing of a Sacred Deer i Dunkirk iz 2017. godine. Četiri godine kasnije pridružio se Marvelovom filmskom svemiru kao superheroj Druig u filmu Eternals, a 2022. imao je i kratki cameo kao Joker u filmu The Batman redatelja Matta Reevesa.

Iste godine glumio je u humornoj drami The Banshees of Inisherin, koja mu je donijela nagradu BAFTA i nominaciju za Oscara. Prošle godine postao je viralan zbog svoje izvedbe u filmu Saltburn, koji je bio veliki hit na streaming servisu Amazon Prime Video. Dodatnu slavu donijela mu je i veza s pop-zvijezdom Sabrinom Carpenter.

Ovu godinu započeo je hvaljenom miniserijom Masters of Air i dramom Bird, koja je imala premijeru u Cannesu. Idući film mu je triler Bring Them Down, koji će se u rujnu prikazivati na Filmskom festivalu u Torontu.

Uz Jennu Ortegu i The Weeknda glumit će u novom filmu Treya Edwarda Shultsa, a trenutno je i u pregovorima za Amazonov novi film u kojem će glumiti Chris Hemsworth i Mark Ruffalo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.