Brad Pitt smatra da je akcijski film iz 1999. godine najbolji u kojem je ikad glumio

Foto: EPA

SVAKI glumac vjerojatno ima omiljenu ulogu, odnosno film u kojem je glumio. Za Brada Pitta je to uloga u filmu Klub boraca (Fight Club) redatelja Davida Finchera iz 1999. godine.

Kako prenosi Far Out Magazine, iako je Klub boraca danas poznat kao jedan od najboljih filmova nagrađivanog glumca, to nije bio slučaj odmah nakon premijere u kinima. Brad Pitt i Edward Norton, koji je u filmu glumio uz Pitta, u jednom su intervjuu otkrili da prve kritike na film nisu bile nimalo pozitivne. 

Pitt je u razgovoru za The Wrap otkrio kako Klub boraca nije impresionirao publiku tijekom svjetske premijere na Venecijanskom filmskom festivalu te da je voditelj cijelog događaja ustao i otišao tijekom gledanja filma. Norton je dodao da su prisutni film "izviždali" nakon kraja. Međutim, prva negativna reakcija publike nije utjecala na odluku Brada Pitta, koji smatra da je ovo najbolji film u kojem je glumio. 

"To je najbolji film u kojem ću ikada glumiti", rekao je tada Brad Pitt kolegi Edwardu Nortonu, prenosi Far Out.

Radnja Kluba boraca prati priču o uredskom službeniku koji pati od nesanice (Norton) i proizvođaču sapuna (Pitt) koji svoju agresiju usmjeravaju u novi oblik terapije. Razvijaju podzemni "klub boraca", koji prerasta u puno više od toga. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.