Breaking Bad dobiva novi reboot, snimat će se u zemlji koja radi hit serije

Foto: YouTube

JEDNA od najboljih serija svih vremena, Breaking Bad, mogla bi dobiti reboot, ali neće biti u američkoj produkciji, već u korejskoj. Kako piše Comicbook, AMC-ova popularna serija s Bryanom Cranstonom i Aaronom Paulom u glavnim ulogama dobit će svoje korejsko izdanje i režirat će ga Lee Chang Yeol.

Korejska inačica trebala bi trajati četiri sezone, dakle trajat će jednu sezonu manje od originalne verzije, a za sada se još uvijek ne zna tko će glumiti glavne likove. 

Već se snimao reboot

Zanimljivo je spomenuti kako ovo nije prvi put da Breaking Bad dobiva reboot u drugoj zemlji. Još 2014. godine Kolumbijci su napravili telenovelu Metastasis koja se prikazivala u 62 epizode i koja je bila pokušaj reboota Breaking Bada. Serija je imala vrlo malen budžet i vrlo su brzo producirali epizode, ali kritika baš nije mazila kolumbijsku verziju i dobila je vrlo nisku ocjenu 2.4/10 na IMDb-u.

Možda će korejska verzija biti bolja, ipak su napravili sjajan posao sa serijama kao što su Squid Game i korejska verzija La Case de Papel.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.