Bryce Dallas Howard kaže da je za Jurski svijet bila plaćena manje od Chrisa Pratta

Screenshot: YouTube/Universal Pictures

BRYCE Dallas Howard tvrdi da je njezina plaća za vrijeme snimanja trilogije Jurski svijet (Jurassic World) bila znatno manja od plaće njezinog kolege Chrisa Pratta, iako je svaki film u serijalu zaradio više od milijardu dolara.

Jurski svijet prati avanture Claire Dearing, menadžerice Jurskog parka koju je utjelovila Dallas Howard, i Owena Gradyja, veterana američke mornarice i etologa kojeg glumi Pratt.

Nakon što je 2018. godine izašao drugi film u trilogiji, Jurski svijet: Pad kraljevstva (Jurassic World: Fallen Kingdom), internetom je počela kružiti informacija da je Dallas Howard za film dobila plaću od 8 milijuna dolara, a Pratt 10 milijuna dolara.

 

No, kako navodi Unilad, glumica je u intervjuu za Business Insider otkrila da to nije istina.

"Ti su mi izvještaji bili tako zanimljivi jer sam bila plaćena puno manje nego što su tvrdili", otkrila je.

Slična situacija dočekala ju je i 2022. godine, nakon što je u kina došao posljednji film trilogije, Jurski svijet: Carstvo (Jurassic World Dominion). Naime, glumica je ugovor za sva tri filma potpisala davne 2014. godine, zbog čega kasnije nije mogla pregovarati za veću plaću.

"Kada sam počela pregovore za Jurski svijet, bila je 2014. godina i svijet je bio drugačiji, a ja sam bila u nepovoljnijem položaju. Nažalost, morate potpisati ugovor za tri filma tako da su svi uvjeti unaprijed dogovoreni", prisjetila se.

Ipak, svaki put kad bi se otvorila prilika za nove pregovore, njezin kolega Chris Pratt pomogao joj je da dobije veću plaću.

"Chris i ja smo razgovarali o tome i kad god bi se ukazala prilika za nešto što već nije bilo unaprijed dogovoreno, poput videoigre ili atrakcije u zabavnom parku, doslovno bi mi rekao: 'Samo se opustite. Ja ću obaviti sve pregovore. Bit ćemo plaćeni jednako i ne moraš se brinuti o tome, Bryce.'"

"Volim ga zbog toga", izjavila je Dallas Howard. "Stvarno ga volim jer sam za takve stvari bila plaćena više nego za bilo koji film."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.