Channing Tatum želi snimiti drugi nastavak jednog od svojih najpopularnijih filmova

Screenshot: YouTube/Sony Pictures

CHANNING Tatum je u intervjuu za ComicBook otkrio da bi htio snimiti još jedan nastavak popularne komedije 21 Jump Street, prenosi The Hollywood Reporter.

Poznati glumac u intervjuu je pohvalio scenarij za drugi nastavak popularnog filma, koji bi bio nazvan 23 Jump Street.

"Postoji jedan projekt čiji scenarij je dovršen i to je još uvijek najbolji scenarij za treći film koji sam pročitao do sad", izjavila je zvijezda nadolazeće dramedije Fly Me to the Moon.

Film 21 Jump Street izašao je 2012. godine, a dvije godine poslije dobio je svoj prvi nastavak, 22 Jump Street. Studio Sony Pictures planirao je snimiti i treći film u kojem bi pomiješao svoje serijale 21 Jump Street i Ljudi u crnom. No komičar Jonah Hill, koji je igrao jednu od glavnih uloga u komediji 21 Jump Street, u jednom je intervjuu objasnio da je Sony odustao od tog filma.

Zvijezde filma žele snimiti nastavak

Tatum se požalio na birokraciju u Hollywoodu jer i on i Hill stvarno žele snimiti drugi nastavak popularne komedije, ali ne dobivaju podršku.

"Stvarno je teško napraviti film, ali trudimo se učiniti to", izjavio je glumac. "Znate što? Poslat ću malo pozitivne energije i reći da bih stvarno volio vidjeti 23 Jump Street. Volio bih raditi na tom filmu s Jonahom, a znam da i on to želi. Voljeli bismo se ponovno zabaviti."

Hill i Tatum u popularnim komedijama utjelovili su policajce na tajnom zadatku koji pokušavaju spriječiti širenje nove sintetičke droge. U prvom filmu tajni zadatak je bio u srednjoj školi, a u drugom na fakultetu. Uz njih su glumili Ice Cube, Brie Larson, Dave Franco, Rob Riggle, Wyatt Russell i Jillian Bell.

Film 21 Jump Street, redatelja Phila Lorda i Christophera Millera, bio je veliki komercijalni hit i zaradio je više od 200 milijuna dolara u kinima diljem svijeta. Njegov nastavak bio je još veći hit i zaradio je 327 milijuna dolara.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.