Charlize Theron otkrila što misli o Furiosi, posljednjem filmu u franšizi Mad Max

Foto/Screenshot: EPA/YouTube

Charlize Theron glumila je u popularnoj franšizi u filmu Mad Max: Fury Road (Pobješnjeli Max: Divlja cesta) 2015. godine. Utjelovila je stariju verziju Furiose, a na nedavnom događaju otkrila je što misli o prednastavku priče koji je u kinima imao premijeru krajem svibnja.

U najnovijem nastavku filmske franšize Furiosa: A Mad Max Saga glavnu ulogu igra Anya Taylor-Joy. Osim što je iznijela svoje mišljenje o filmu, Theron je otkrila je li razgovarala s glumicom. Kako prenosi Hollywood Reporter, Theron je pohvalila film Georgea Millera.

"Nevjerojatan je, to je prekrasan film", kratko je komentirala.

 

Theron su pitali je li razgovarala s Taylor-Joy tijekom snimanja ili nakon premijere. "Ne, stvarno smo se pokušavale povezati. Stalno nailazimo jedna na drugu kada nemamo vremena za pravi razgovor pa kažemo 'OK, moramo se naći', a onda se dogodi život. Ali vidjet ćemo se kad za to bude vrijeme", objasnila je glumica, prenosi The Hollywood Reporter.

Nastavak Mad Maxa s Theron najbolje ocijenjen

U razdoblju od 1979. do 2024. godine snimljeno je pet filmova franšize Mad Max, od kojih su Mad Max: Fury Road i Furiosa: A Mad Max Saga prednastavci. 

Fury Road, u kojem je Charlize Theron glumila Imperator Furiosu, ocijenjen je najbolje od svih na Rotten Tomatoesu. Na temelju recenzija kritičara ima 97 posto, a od publike 86 posto. 

Na drugom mjestu se nalazi Mad Max 2: The Road Warrior iz 1981. godine s 94 posto od kritičara, potom slijedi Furiosa: A Mad Max Saga s 90 posto. Na četvrtom mjestu se prema recenzijama kritičara nalazi prvi Mad Max iz 1979. godine s 90 posto, a na petom Mad Max Beyond Thunderdome iz 1985. godine sa 79 posto. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.