Chris Hemsworth je u pregovorima za glavnu ulogu u filmu o Princu iz bajke

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Disney

CHRIS Hemsworth je u pregovorima za glavnu ulogu u Disneyjevom nadolazećem filmu o Princu iz bajke (Prince Charming), potvrdio je Deadline.

Film će režirati Paul King, redatelj prva dva filma hvaljenog serijala Paddington i prošlogodišnjeg blockbustera Wonka. Osim što režira film, King također piše scenarij uz Simona Farnabyja i Jona Crokera.

Detalji radnje nisu poznati, ali Princ iz bajke je lik u kojeg se često zaljubljuju Disneyjeve princeze. Jedan od njegovih najpoznatijih prikaza je Princ iz animiranog serijala Pepeljuga. No, izvori su za Deadline potvrdili da Princ kojeg će glumiti Hemsworth neće nužno biti vezan uz priču o Pepeljugi.

Hemswortha smo ove godine imali priliku vidjeti u filmu Furiosa: A Mad Max Saga, gdje glumi negativca Dementusa. Uz to, posudio je i glas Optimusu Primeu u Paramountovom animiranom filmu Transformers One.

Australski glumac trenutno radi na trileru Crime 101, studija Amazon MGM Studios. Film režira Bart Layton, a uz Hemswortha, glavne uloge igraju Halle Berry, Barry Keoghan i Mark Ruffalo. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.