Chris Pratt želi se pridružiti DC-jevom filmskom svemiru

Screenshot: YouTube/Marvel Entertainment

NAKON uloge Star-Lorda u Marvelovim Čuvarima galaksije Chris Pratt spreman je za DC-jev filmski svemir (DCU).

Poznati glumac prije tjedan dana je posjetio redatelja Jamesa Gunna, novog direktora DCU-a, na setu filma Superman: Legacy. Pratt je nakon posjeta izjavio da uvijek postoji šansa da će skočiti u novu franšizu, ali nije htio otkriti koja ga uloga zanima.

"Morat ću pustiti obožavatelje i Jamesa da donesu tu odluku", rekao je Pratt u intervjuu za TMZ, prenosi Deadline. "Nisam siguran. Stvarno nisam siguran."

Nakon što su ga novinari pitali želi li se pridružiti franšizi koja je Marvelov glavni rival, glumac je bez oklijevanja izjavio: "Da, naravno!"

"Ako bih mogao to uklopiti u svoj raspored i ako bi imalo smisla, rado bih to učinio. Naravno, volim glumiti Star-Lorda i nadam se da postoji šansa da će se on vratiti. Osjećam se tako blagoslovljeno što mogu raditi na bilo kojem od tih filmova, što me uopće razmatraju za uloge u tim filmovima", nastavio je.

Chris Pratt i James Gunn Foto: EPA

Pratt je godinama surađivao s Jamesom Gunnom na serijalu Čuvari galaksije. Petera Quilla, poznatijeg kao Star-Lord, prvi je put utjelovio 2014. godine. Uz Čuvare galaksije Pratta smo mogli vidjeti i u dva nastavka Osvetnika. Star-Lordov kostim posljednji je put obukao prošle godine, u filmu Čuvari galaksije: Volume 3.

Gunn je u nedavnom intervjuu za časopis Empire izjavio da nema ništa protiv toga da se Marvelovi glumci pojave u DC-jevim filmovima te da bi volio pomiješati ta dva filmska svemira u budućnosti.

Prattova kolegica Pom Klementieff, koja je u Čuvarima galaksije glumila Mantis, trenutno je u pregovorima za nepoznatu ulogu u DC-jevom filmskom svemiru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.