Čitatelji su ludi za ljubavnim trokutom u kojem je neizvjesno tko izvlači deblji kraj

Foto: Press

IME Taylor Jenkins Reid u književnom je svijetu uvelike poznato, a spisateljica koja je svijet osvojila knjigama Sedam muževa Evelyn Hugo i Daisy Jones i Šestorka sada se može pohvaliti novim hrvatskim prijevodom i to knjige Ljubav(i) mog života. S obzirom na autoričinu sve veću popularnost kod nas (u svijetu je već nekoliko godina među najčitanijim spisateljicama romana), očekujemo hit. 

Priča prati turbulentan ljubavni život Emme Blair, koja zbog nesretnih okolnosti ostaje bez svoje srodne duše i ljubavi svog života, Jesseja Lernera. Emma i Jesse izgrade život po vlastitim mjerilima daleko od svoga doma, u Los Angelesu.

Po prirodi pustolovi, Emma i Jesse žive punim plućima sve do strašne tragedije na njihovu prvu godišnjicu braka. Helikopter u kojem je bio Jesse se sruši u Tihome oceanu, a on zajedno s ostatkom ekipe nestaje u dubinama mora. Emma je nakon njegove smrti u potpunom rasulu te se vraća kući na drugi kraj SAD-a gdje će pokušati skupiti krhotine svog srca i početi ispočetka.

Nakon nekoliko godina ponovno sreće svog prijatelja Sama te sama sebi odluči pružiti novu šansu za ljubav. Upravo u trenutku kada ona i Sam pripremaju vjenčanje, pojavi se vijest da je Jesse čudom preživio te je pronađen usred oceana na hridi. Vraća se kući te očekuje nastavak života sa svojom suprugom, no je li sve tako jednostavno?

Stiže i film

Emocionalni tornado u kojem se nađu Emma, Jesse i Sam čitatelje povuče bez previše filozofije, a način na koji se likovi u ovoj knjizi ophode s gubitkom, ponovnom ljubavi te raznim emotivnim stanjima zaista su nešto posebno.

Taylor Jenkins Reid prava je umjetnica po pitanju složenih ljubavnih odnosa, a dosad smo već naučili da su likovi u njezinim knjigama čvrsti, temperamentni te da nikada ne možete zaključiti što će napraviti sljedeće. 

Nakon što je serija napravljena po knjizi Daisy Jones i šestorka pokorila streaming servise, Taylor Jenkins Reid ima još razloga za slavlje. Film Ljubav(i) mog života premijerno će se prikazati za nekoliko dana, a na streaming servisima će biti dostupan do kraja travnja ove godine. U glavnim ulogama su Phillipa Soo, Luke Bracey i Simu Liu, a sudeći po prvim kritikama, očekuje nas još jedan hit.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.