Colin Farrell kaže da mu je "dosadni" film iz 2012. jedan od izazovnijih u karijeri

Foto: EPA/Screenshot: Youtube

GLUMAC Colin Farrell utjelovio je mnoge likove u svojoj karijeri, ali dosad je samo za jednog rekao da mu je bio dosadan i izazovan istovremeno. 

Kako prenosi Far Out Magazine, slavni glumac je 2012. godine glumio u remakeu filma Totalni opoziv (Total Recall) iz 1990. godine. Farrell je u remakeu pod nazivom Totalni opoziv: Potpuno sjećanje (Total Recall) preuzeo ulogu Douglasa Douga Quaida, kojeg je u filmu iz devedesetih glumio Arnold Schwarzenegger.

Međutim, kad je u jednom intervjuu pričao o iskustvu snimanja, istaknuo je da je to bilo drugačije od svega što je prije radio.

"Na mnogo načina Totalni opoziv bio je izazovniji jer je bio puno dosadniji. Snimanje je trajalo oko pet mjeseci, a možda imam pet stranica dijaloga u cijelom filmu. To je više bila fizička izvedba, rad na akrobacijama i takvim stvarima. Da sam imao puno više scena, moj bi odgovor možda bio drugačiji", komentirao je tada u intervjuu za Movies, prenosi Far Out.

Radnja filma prati tvorničkog radnika Quaida, koji počinje sumnjati da je špijun nakon što njegov posjet Rekallu, tvrtki koja klijentima pruža implantirana lažna sjećanja na život kakav bi željeli voditi, pođe po zlu te se Quaid nađe u bijegu.

 

U filmu Lene Wiseman glumili su i Kate Beckinsale, Bokeem Woodbine, Bryan Cranston, Jessica Biel, Bill Nighy i druge zvijezde.

Remake iz 2012. godine prati priču originala, koji se temelji na kratkoj priči Philipa K. Dicka iz 1966. godine. Ipak, napravljene su neke promjene. U verziji s Arnoldom Schwarzeneggerom radnja je smještena na Marsu, koji su ljudi kolonizirali u bliskoj budućnosti. Verzija priče s Colinom Farrellom odvija se na Zemlji, koju su uništili kemijski ratovi i podijelili na dvije supersile, prenosi Far Out.

Film Totalni opoziv: Potpuno sjećanje dostupan je za gledanje i posudbu na Amazonu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.