Colin Farrell se pred kraj snimanja Pingvina žalio drugima: Počelo me opterećivati

Screenshot: Youtube

ZVIJEZDA nadolazeće HBO-ove serije Pingvin (The Penguin), glumac Colin Farrell, u nedavnom je intervjuu za Total Film otkrio da je pred kraj snimanja prve sezone samo htio da sve završi jer mu je proces bio naporan.

Farrell će se u spin-offu opet pojaviti u ulozi Oswalda "Oza" Cobblepota, kojeg je već glumio u filmu The Batman iz 2022. godine. Serija će na Maxu imati premijeru 19. rujna. Radnja je smještena tjedan dana nakon radnje popularnog filma, a pratit će Penguinove pokušaje da postane kralj Gothamovog kriminalnog podzemlja nakon smrti Falconea. Suprotstavit će mu se Sofia Falcone (Cristin Milioti), kći bivšeg kralja podzemlja.

Kako prenosi Indie Wire, glumac se pred kraj snimanja serije počeo žaliti svima oko sebe da želi što prije završiti sa svime. 

"Ne znam, čovječe. Nemoj me krivo shvatiti, volio sam to, ali počelo me stvarno opterećivati", rekao je glumac misleći na snimanje i dodao: "Na kraju snimanja žalio sam se svima koji su me htjeli slušati da samo želim da sve to završi."

 

Otkrio je i više o razmišljanjima o povratku u drugu sezonu serije, a čini se da nije previše oduševljen tom idejom. Objasnio je da će o eventualnom povratku u nastavak Pingvina dijelom odlučivati voditeljica serije Lauren LeFranc.

"I dalje sam bio zahvalan i počašćen. Odrastao sam gledajući Burgessa Mereditha, a onda je Danny DeVito bio moj Penguin, pa sam se osjećao privilegirano što sam dio te tradicije", rekao je Farrell. Ako do njegovog povratka u ulogu u seriji dođe, volio bi da to bude s određenim vremenskim razmakom, i to iz dva razloga.

"Lauren mi je rekla: 'Gledaj, ako pronađem način da to ima smisla, bi li razmislio o tome?' A ja sam odgovorio: 'Apsolutno.' Možda za godinu dana. Ali kada sam završio sa snimanjem, pomislio sam: 'Nikad više ne želim obući to prokletstvo od odijela i prokletu glavu'", dodao je glumac, koji je još rekao da mu je rezultat svega što su redatelj Matt Reeves, voditeljica Lauren LeFranc i dizajner protetike i šminke Mike Marino osmislili bilo "stvarno snažno iskustvo".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.