Danas je na TV-u krimić s Denzelom Washingtonom i Evom Mendes

Screenshot: Youtube

NAKON TV premijere romantične komedije Želim te nazad RTL večeras u 22:15 prikazuje krimić Korak ispred. Riječ je o filmu iz 2003., u kojem glume Denzel Washington i Eva Mendes.

 

O čemu se radi u filmu?

Zbog problema s alkoholom šefa floridske policijske postaje Matta Whitlocka (Denzel Washington) napustila je supruga Alex (Eva Mendes), pa on sada ima ljubavnicu Ann Merai Harrison (Sanaa Lathan). No Ann Merai nedavno je dijagnosticiran neizlječiv oblik raka i ona se namjerava odužiti Whitlocku na vjernosti i isplatiti mu svoje životno osiguranje. Međutim, kada u iznenadnom požaru Ann i njezin suprug poginu, Alex se vraća na scenu kao detektivka i otkriva da je njezin bivši suprug prvoosumnjičeni za ubojstvo.

Sanaa Lathan za ulogu u ovom filmu dobila je nagradu Black Reel, a za ovu nagradu nominirani su i redatelj Carl Franklin i glumac Denzel Washington. Denzel i Sanaa nominirani su i za nagradu Image 2004. godine.

Publika: "Previše predvidljiv film"

Korak ispred nije jedan od najhvaljenijih filmova Denzela Washingtona, što dokazuje i 64% od kritičara na Rotten Tomatoesu i 58% od publike. 

“Meni najmanje drag Denzelov film jer je previše predvidljiv”, “Kriminalno podcijenjen film. Odličan scenarij, savršen tempo i izvanredne izvedbe”, “Očekivala sam više zapleta. Denzel odličan kao i uvijek”, neke su od reakcija publike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.