Danas je na TV-u špijunski triler s Jessicom Chastain, Diane Kruger i Penelope Cruz

Screenshot: Youtube

AKO volite akciju, napetost i sjajnu glumačku postavu, večeras ne biste trebali propustiti film 355. U ovoj uzbudljivoj špijunskoj priči redatelj Simon Kinberg okupio je zvjezdanu ekipu – Jessicu Chastain, Diane Kruger, Penélope Cruz i Lupitu Nyong'o, sve u ulogama tajnih agentica koje dolaze iz različitih dijelova svijeta. Ali što ih spaja? Misija opasna po život, u kojoj neće biti mjesta za greške.

O čemu se radi u filmu?

Film 355 prati priču o tajnom oružju koje, ako padne u krive ruke, prijeti svjetskoj sigurnosti. Kada se ono neočekivano izgubi, elitne agentice iz različitih zemalja moraju surađivati kako bi ga pronašle prije nego što izazove katastrofu. Mace (Jessica Chastain), agentica CIA-e, udružuje se s njemačkom tajnom agenticom Marie (Diane Kruger), psihologinjom Gracielom (Penélope Cruz), britanskom IT stručnjakinjom Khadijah (Lupita Nyong'o) i kineskom operativkom Lin Mi Sheng (Fan Bingbing). Iako dolaze iz različitih kultura, s različitim motivacijama i metodama rada, zajedno čine vrhunski tim koji se mora suočiti s moćnim neprijateljem.

Ova akcijska avantura prikazuje sve složenosti moderne špijunaže, ali i izazove ženske solidarnosti u svijetu prepunom opasnosti i intriga. Osim nevjerojatne akcije i visokih uloga, film donosi i emotivnu notu jer se svaka agentica suočava s osobnim demonima i iskušenjima što ih čini posebno snažnim, ali i ranjivim likovima.

 

355 je naišao na solidne ocjene publike, dok su filmski kritičari imali zamjerke zbog manjka inovativnosti i dubine scenarija. Ako volite špijunske trilere i uživate u napetim akcijskim scenama, film će vas sigurno zabaviti – ali možda neće ispuniti sva očekivanja u pogledu priče i karakterizacije. Film se emitira na Novoj TV u 21 sat, a cijeli TV program možete pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.