Daniel Craig je ovaj film nazvao najvećom greškom u karijeri

Foto: EPA

PRIJE nego što je postao James Bond, Daniela Craiga se smatralo jednim od najboljih britanskih glumaca današnjice. Proslavio se hitovima kao što su BBC-jeva serija Our Friends in the North te filmovi Layer Cake, Munich i The Girl with the Dragon Tattoo. 

No, kao i većina glumaca, Craig je imao uloge kojima se ne ponosi, a film Lara Croft: Tomb Raider iz 2001. godine, adaptaciju popularne videoigre, smatra najvećom greškom u karijeri, donosi Far Out Magazine.

"Kada je pitanju Tomb Raider, morate biti svjesni da taj film nije imao dovršeni scenarij", rekao je Craig. "Jednostavno ne možete započeti sa snimanjem ako nemate scenarij. Tomb Raider mi je usporio karijeru. To mi je najveća pogreška koju sam napravio."

Iako je glumac na film gledao kao na dobru životnu lekciju, nije imao ništa pozitivno za reći kada je u pitanju radnja filma. Rekao je da većinu vremena nije razumio što se događa. 

Ipak, Craig je priznao da je Angelina Jolie, glavna zvijezda blockbustera, imala puno gori tretman nakon premijere. "Angie je bila u puno lošijoj situaciji. Ona je bila u svakoj sceni i kasnije se morala nositi sa svim kritikama", izjavio je glumac. "Nisam trebao pristati na tu ulogu. Osjećao sam se kao nekakav višak cijeli film."

Čak je i Jolie tijekom prijašnjih intervjua izjavila da nije zadovoljna s filmom i da je bilo prilično teško prikazati lik Lare Croft. "U pitanju je bila videoigra, i ona [Lara Croft] nije bila kompleksan ženski lik, s emocijama i osjećajima. Čak mi nije ni izgledala privlačno i dovoljno realistično. Tako da je tu bilo puno problema i nismo uspjeli sve prilagoditi kako spada", rekla je Jolie. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.