David Harbour kaže da je finale Stranger Thingsa najbolja epizoda u cijeloj seriji

Screenshot: YouTube/Netflix

DAVID Harbour nedavno je gostovao u podcastu Happy Sad Confused, gdje je otkrio da će finale Stranger Thingsa biti najbolja epizoda u cijeloj seriji. Poznati glumac u Netflixovoj seriji igra šefa policije Jima Hoppera, jednog od favorita obožavatelja i trenutačno radi na posljednjoj sezoni popularne serije.

Snimanje pete sezone Stranger Thingsa trebalo je početi još 2023. godine, ali odgođeno je na siječanj 2024. zbog prošlogodišnjeg štrajka glumaca i scenarista. Harbour je u novom intervjuu otkrio da se glumačka postava nedavno sastala zbog čitanja scenarija za posljednju epizodu.

"Gledajte, ova serija mi je bliska srcu, što znači da imam čvrste stavove oko svega", započeo je glumac, prenosi People. "I možda se moji stavovi neće slagati s vašima ako ste obožavatelj serije."

"Ja glumim u ovoj seriji i vidim detalje iza kulisa", rekao je prije nego što je priznao da se ponekad zna naljutiti ako misli da je epizoda loša ili ako mu se ne sviđa sezona.

"Mogu biti vrlo kritičan prema ovoj seriji", izjavio je Harbour. No osma epizoda pete sezone nadmašila je sva očekivanja. "To je najbolja epizoda koju su ikada napravili", rekao je glumac o posljednjoj epizodi, koju su napisala braća Duffer.

Glumac je otkrio da je cijela postava plakala dok je zajedano čitala scenarij koji je najviše pogodio mlađe glumce.

"Mislim da je jedan od razloga zašto su toliko plakali činjenica da je ova serija bila njihovo djetinjstvo", izjavio je Harbour. Zvijezde serije Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin i Noah Schnapp sada su u ranim dvadesetima, ali kada se serija počela prikazivati davne 2016. godine imali su između 11 i 14 godina.

Harbour je dodao: "To je tako sjajna epizoda i tako sjajna sezona. Obožavat ćete je."

Osim Harboura, Brown, Wolfharda, Matarazza, McLaughlina i Schnappa, u petoj sezoni glumit će Winona Ryder, Joe Keery, Maya Hawke, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Sadie Sink, Priah Ferguson, Cara Buono, Brett Gelman, Jamie Campbell Bower i Amybeth McNulty.

Datum premijere pete sezone još uvijek nije poznat, ali pretpostavlja se da dolazi na Netflix 2025. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.