Disney najavio Priču o igračkama 5, otkriveni prvi detalji o animiranom filmu

Screenshot: Youtube

IZ DISNEYJA su nedavno na D23 Expou najavili mnogo projekata, uključujući i nastavak animiranog filma jedne od najpoznatijih franšiza - Priče o igračkama (Toy Story). Ovi animirani filmovi nastaju u suradnji s Pixarom i Disneyjem, a obožavatelji franšize će na ljeto 2026. godine gledati četvrti nastavak, odnosno Priču o igračkama 5.

Kako izvještavaju strani mediji, u ovom nastavku igračke će se suočiti sa svojom najvećom egzistencijalnom prijetnjom dosad, pokušavajući zadržati svoje mjesto u svijetu i važnost za svoju djecu u kojem plastične igračke postaju stvar prošlosti. Njihov najveći neprijatelj bit će tehnologija i opsjednutost djece njome te sve manji interes za igranjem pravim igračkama.

Ovoga puta redatelj četvrtog nastavka bit će Pixarov Andrew Stanton, najpoznatiji po radu na animiranim filmovima Potraga za Nemom, WALL-E i Potraga za Dory. Iako je Stanton uključen u Priču o igračkama od samog početka franšize, ovo je prvi put da će imati ulogu redatelja. Dosad je bio izvršni producent i dizajner likova. 

Mnogi odrasli i djeca, i nakon ovoliko godina od prvog filma iz 1995., i dalje vole ovu franšizu. Osim što je zaradila milijarde dolara, ova animirana franšiza jedna je od rijetkih u kojoj više filmova ima savršenih 100 posto na stranici Rotten Tomatoes. 

Prvi i drugi film Priče o igračkama dobili su odlične kritike i ostvarili visoki rezultat, a isto je bilo i s trećim i četvrtim filmom. Iako nisu ostvarili savršenih sto posto, treći film je na Rotten Tomatoesu dobio 98, a četvrti 97 posto, što je i dalje vrlo visok i impresivan rezultat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.