Edgar-Jones i Powell imaju glavne uloge u novom filmu katastrofe, izašao je trailer

Screenshot: Youtube

OBJAVLJEN je trailer za akcijski film Twisters, svojevrsni nastavak filma iz 1996. godine. U ovoj verziji filma glavne uloge imaju Daisy Edgar-Jones i Glen Powell, a nastao je u režiji Leeja Isaaca Chunga.

Radnja filma prati Kate Cooper (Daisy Edgar-Jones), bivšu lovkinju na oluje koja sada proučava uzorke oluja. Njezin prijatelj Javi (Anthony Ramos) pozove je da testira novi revolucionarni sustav praćenja. Kada se nađe s Javijem, upozna i Tylera Owensona (Glen Powell), šarmantnog i bezobzirnog lovca na oluje koji je postao zvijezda društvenih mreža te uživa u objavljivanju svojih opasnih avantura.

Kako se sezona oluja pojačava, oslobađaju se zastrašujući i dosad neviđeni fenomeni. Kate, Tyler i njihovi timovi pronađu se na putu višestrukih olujnih sustava koji se skupljaju iznad središnje Oklahome u borbi svojih života. Prikazivanje filma u kinima počinje 19. srpnja. 

 

Redatelj Lee Isaac Chung režirao je film prema scenariju Marka L. Smitha, koji se temelji na likovima iz filma Twister iz 1996. godine, a koji su napisali Michael Crichton i Anne-Marie Martin, prenosi The Hollywood Reporter. Kao producenti na Twisteru rade Patrick Crowley, Katheleen Kennedy, Frank Marshall i Steven Spielberg.

Osim spomenutog trojca, u filmu još glume i Kiernan Shipka, David Corenswet, David Born, Maura Tierney, Daryl McCormack, Brandon Perea i druge zvijezde.

Ljudi u komentarima ispod objavljenog trailera ističu da se nadaju kako će film biti zanimljiv kao i onaj iz 1996. godine. 

"Čovječe, nedostajali su mi dobri filmovi katastrofe. Ovo izgleda dobro", "Nisam znao da želim gledati nastavak Twistera dok nisam vidio ovaj trailer", "Znam da ovaj dio neće biti ni blizu originalu, ali se svejedno nadam da će biti dobar", "Twister je bio jedan od filmova koje sam stalno gledao kao dijete. Veselim se nastavku", "Sjećam se kad smo tata i ja gledali original u kinu. Pogledat ću ga u uspomenu na taj trenutak iz djetinjstva", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.