Emma Stone je glavna zvijezda Showtimeove nove humoristične serije

Screenshot: Youtube/Showtime

SHOWTIME je objavio prvi teaser za svoju nadolazeću seriju The Curse, na kojoj je radila produkcijska kuća A24. Scenarij za seriju napisali su Nathan Fielder, poznat po emisijama Nathan For You i The Rehearsal, i Benny Safdie, koji je radio na filmu Uncut Gems. 

Emma Stone i Nathan Fielder u seriji su utjelovili mladi bračni par Whitney Siegel i Ashera Siegela, koji vodi reality emisiju o renoviranju kuća Flipanthropy. Tajanstveni producent realityja je Dougie, kojeg glumi Benny Safdie. 

Iako na početku sve ide po planu jer je reality uspješan i Siegeli se nadaju da će napokon dobiti dijete, njihov život se preokrene tijekom renoviranja kuće u Novom Meksiku, gdje se susreću s misterioznom kletvom koja narušava njihov odnos. 

 

Prve tri epizode serije The Curse bit će prikazane na njujorškom filmskom festivalu, na kojem će biti predstavljen još jedan projekt Emme Stone - film Poor Things redatelja Yorgosa Lanthimosa, koji je ove godine osvojio Zlatnog lava u Veneciji. 

The Curse će od studenog ove godine biti dostupan na streaming platformama Paramount+ i Showtime, čije serije i filmovi se u Hrvatskoj prikazuju na platformi Skyshowtime.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.