Eva Mendes smatra da nije dobra glumica, glumi bi se vratila samo pod jednim uvjetom

EVA MENDES je u novom intervjuu za The Sunday Times otkrila da bi se povukla iz glumačke mirovine pod uvjetom da može raditi uz svog supruga Ryana Goslinga.

Posljednji film u njezinoj karijeri bio je redateljski debi njezinog supruga, triler Lost River iz 2014. godine. Kada su je novinari Varietyja 2022. godine pitali o odlasku u mirovinu, glumica je rekla da je odustala od glume jer se htjela posvetiti odgoju djece, ali i zato što nije bila zadovoljna ulogama koje su joj nudili producenti.

"Glumice latinskoameričkog podrijetla u današnje vrijeme dobivaju više prilika, ali prije deset godina, kada sam se povukla iz svijeta glume, situacija nije bila takva. Uzbudljivo je što stvari sada funkcioniraju drukčije, tko zna što ću raditi u budućnosti. No, trenutno želim biti kod kuće sa svojom djecom", rekla je tada glumica.

Mendes smatra da nije dobra glumica

Kako prenosi Deadline, Mendes je u novom intervjuu objasnila da joj nije bilo teško odustati od glumačke karijere.

"Nikada nisam bila zaljubljena u glumu. Ne želim zvučati kao da se podcjenjujem, ali nisam bila dobra glumica. Imala sam dobre trenutke samo kada bih radila s doista talentiranim ljudima", objasnila je.

Najviše se ponosi projektima na kojima je glumila uz Goslinga. "On iz mene uspijeva izvući nešto što mi prije nije bilo dostupno", rekla je Mendes i dodala da bi voljela ponovno glumiti uz Goslinga.

Mendes i Gosling zajedno su glumili u jednoj epizodi serije Drunk History, koja se emitirala 2011. godine, te u kriminalističkoj drami The Place Beyond the Pines iz 2012. godine. Film The Place Beyond the Pines, u kojem su glavne uloge igrali Gosling, Mendes i Bradley Cooper, dočekao je uglavnom pozitivne recenzije, a Mendes je dobila pohvale za svoju izvedbu.

Bivša glumica trenutno radi kao model i osnovala je tvrtku za čišćenje. Nedavno je napisala dječju knjigu Desi, Mami, and the Never-Ending Worries, u kojoj majka pomaže kćeri koja se bori s anksioznošću. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.