Fanovi Batmana o novom teaseru za seriju The Penguin: "Ovo izgleda kao remek-djelo"

Screenshot: Youtube/Max

MAX, bivši HBO Max, objavio je novi teaser trailer za spin-off seriju o jednom od najvećih negativaca u svijetu Batmana - The Penguina. U ulozi Oswalda "Oza" Cobblepota, poznatog i kao Pingvin, nalazi se Colin Farrell. Glumac je u ovoj ulozi već bio u blockbusteru The Batman iz 2022. godine, u kojem je glumio kriminalca koji je radio za zloglasnog šefa mafije, Carminea Falconea.

Radnja serije, koja na Max dolazi negdje u rujnu ove godine, smještena je tjedan dana nakon radnje popularnog filma. Pratit će Pingvinove pokušaje da postane kralj Gothamovog kriminalnog podzemlja nakon Falconeove smrti. U tome će mu se suprotstaviti Sofia Falcone (Cristin Milioti), kći bivšeg kralja podzemlja.

U novom teaseru, uz kadrove s Pingvinom, podijeljeno je i više onih sa Sofijom Falcone te njezinim planom kako će preuzeti vodstvo u kriminalnom svijetu nakon smrti njezina oca. 

 

Serija će imati osam epizoda, a kreirala ju je Lauren LeFranc. Uz nju, na seriji The Penguin radio je i Matt Reeves, redatelj filma The Batman, u suradnji s Dylanom Clarkom, Craigom Zobelom i Colinom Farrellom kao izvršnim producentima.

Uz Farrella i Milioti, u sporednim ulogama gledat ćemo Clancyja Browna, Michaela Zegena, Michaela Kellyja, Rhenzyja Feliza, Shohreh Aghdashloo i Deirdre O'Connell. 

Obožavatelji ne mogu dočekati jesen i premijeru serije

Nakon što je Max objavio teaser trailer, u komentarima su se javili uzbuđeni obožavatelji Batmana koji, čini se, ne mogu dočekati premijeru planiranu za ovu jesen. 

"Pingvin je jedan od Batmanovih najizdržljivijih zlikovaca, sad konačno ima svoju vlastitu seriju, genijalno!", "Podsjeća me na neki gangsterski film", "Colin Farrell izgleda kao da je rođen za ovu ulogu", "Znam da je Farrell Pingvin, ali uvijek me fascinira koliko je neprepoznatljiv u ulozi."

"Mračni vizuali, dijalozi... Jedva čekam ovo pogledati i zaboraviti pa se šokirati kada vidim Farrella u ovoj ulozi. Nadam se da će rujan doći čim prije.", "Kao i teaser prije, sve izgleda genijalno", "Nemam nikakvu kritiku na ovaj teaser, ovo izgleda kao remek-djelo", neki su od komentara uzbuđenih gledatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.