Freddie Prinze Jr. otkrio hoće li glumiti u rebootu svog poznatog filma

Screenshot: YouTube/Columbia Pictures

FREDDIE Prinze Jr. je u intervjuu za Us Weekly otkrio da je spreman za povratak jednoj od svojih najpopularnijih uloga.

Glumac je izjavio da bi htio glumiti u rebootu kultnog horora Znam što si radila prošlog ljeta (I Know What You Did Last Summer) iz 1997. godine, koji režira Jennifer Kaytin Robinson.

Originalni film bio je inspiriran istoimenim romanom koji je napisala Lois Duncan. Priča je pratila četvero mladih prijatelja koje je lovio misteriozni ubojica godinu dana nakon što su slučajno pregazili jednog čovjeka i zatim zataškali svoj zločin. Glavne uloge u filmu igrali su Prinze Jr., Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Philippe, Johnny Galecki i Bridgette Wilson.

 

"Ništa nije sigurno dok nema tinte na papiru, dok ugovor nije potpisan, ali definitivno sam u pregovorima", rekao je Prinze Jr. za Us Weekly, piše Deadline. "Ako uspijemo sve uskladiti - a znam da svi žele da sve funkcionira, znam da i ja želim da sve funkcionira - onda ćemo pokušati to ostvariti. Ali prvo se moramo pobrinuti da su nam rasporedi usklađeni."

Prinze Jr. i Love Hewitt trebali bi ponoviti svoje stare uloge

Prinze Jr. kaže da svi moraju biti zadovoljni scenarijem, ali budući da poznaje redateljicu, vjeruje da će sve proći odlično. Love Hewitt također bi trebala ponoviti svoju ulogu iz originala, zbog čega je trenutno u pregovorima sa studijem Sony Pictures.

"Motiviran sam, znam da su i oni motivirani. Znam da obje strane pokušavaju to ostvariti. Nadam se da će nam to uspjeti", rekao je Prinze Jr.

U novom rebootu glavne uloge su dodijeljene Camili Mendes, Madelyn Cline, Sarah Pidgeon, Tyriqu Withersu i Jonahu Hauer-Kingu. Robinson radi na scenariju sa Samom Lanskyjem, a prvu verziju scenarija napisala je Leah McKendrick.

Kultni slasher iz 1997. godine dobio je dva nastavka, od kojih je jedan izašao 1998. godine, a drugi 2006. godine. Film je također inspirirao istoimenu televizijsku seriju koja se 2021. godine prikazivala na Amazon Prime Videu, no otkazana je nakon jedne sezone.

Nadolazeći reboot filma Znam što si radila prošlog ljeta u kina dolazi 18. srpnja 2025. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.