Genijalna scena iz Prijatelja uopće nije bila dio scenarija

Screenshot: TikTok

IAKO su Prijatelji odavno završili, fanovi ne mogu prestati gledati legendarni sitcom, kao ni pričati o njemu. Kroz deset sezona američke serije imali smo prilike vidjeti niz improviziranih trenutaka, ali nedavno je otkriveno da jedna genijalna scena uopće nije bila dio scenarija.

Tijekom pete sezone, u epizodi The One Where Phoebe Hates PBS, Ross se uzbudi kad ga Emily nazove da riješe svoju bračnu zbrku. Dok izbezumljen ustaje sa stolca, uzima svjetiljku i nasumice je daje Chandleru, koji izgleda prilično zbunjeno.

Sada je jasno da je njegov izraz na licu posljedica toga što Matthew Perry nije imao pojma što se događa jer je David Schwimmer neočekivano dodao ovaj potez o kojem nitko nije ništa znao. Perry se nije slomio i nastavio je držati svjetiljku do kraja scene. Dakle, Chandlerova reakcija, koja je mnoge nasmijala, zapravo je potpuno iskrena.

@shelby_roche #friends #friendsshow #friendsnetflix #davidschwimmer #matthewperry ♬ original sound - Shelby Roche

Scena se komentira na TikToku.

"Da je to bilo u scenariju, Chandler bi točno tako reagirao. Ovo je dokaz koliko je Perry bio posvećen svom liku", "Reagirao je kao Chandler. Matthew je Chandler u stvarnom životu", "Lisa Kudrow navodno nije uopće gledala u kameru jer se nije mogla prestati smijati", "Svi najsmješniji dijelovi serije obično nisu bili dio scenarija", pisali su neki fanovi serije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.