George R.R. Martin objavom na blogu naslutio adaptaciju poznate akcijske videoigre

Foto/Screenshot: EPA/Youtube

George R.R. Martin, autor Igre prijestolja i Zmajeve kuće, otkrio je da je zainteresiran za televizijsku adaptaciju popularne videoigre Elden Ring. Ovu poznatu akcijsku videoigru, smještenu u fiktivan svijet Lands Between, razvila je japanska tvrtka FromSoftware, a režirao ju je Hidetaka Miyazaki. George R.R. Martin zaslužan je za izgradnju svijeta i priče u videoigri. 

Kako prenosi Collider, Martin je u nedavnoj objavi na svom službenom blogu napisao da postoje glasine o snimanju televizijske ili filmske adaptacije, ali nije ništa konkretno potvrdio. Mnogi su međutim ono što je napisao shvatili kao potvrdu da će se snimati adaptacija. 

"Oh, i o onim glasinama koje ste možda čuli o dugometražnom filmu ili televizijskoj seriji temeljenoj na Elden Ringu? Nemam što reći. Ni riječi, ne, ništa, ne znam ništa, ništa niste čuli od mene. Kakve glasine?" napisao je u objavi na blogu. 

Glasine o adaptaciji počele su nakon što je Hidetaka Miyazaki izrazio interes za potencijalnu adaptaciju u nedavnom intervjuu za The Guardian.

"Ne vidim nikakav razlog za poricanje druge interpretacije ili adaptacije Elden Ringa u obliku filma, na primjer. Ali ne mislim da ja ili FromSoftware nemamo znanja ili sposobnosti proizvesti nešto u drugačijem mediju. Dakle, trebao bi nam vrlo jak partner koji će ući u igru", rekao je tada Miyazaki, prenosi Collider.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.