Gledatelji kažu da je dramska serija iz 2016. trenutno jedna od najboljih na Netflixu

Screenshot: YouTube

Dramska serija Južnjačka kraljica (Queen of the South) privukla je mnoge gledatelje svojom uzbudljivom radnjom i nezaboravnim likovima. Iako je na Netflixu već nekoliko godina, mnogi tek sada otkrivaju ovu priču o ženi koja se probija kroz opasni svijet narko-kartela.

Radnja prati Teresu Mendozu, ženu koja se zaljubljuje u člana uspješnog kartela. Nakon što je njezin dečko brutalno ubijen, Teresa je prisiljena pobjeći iz zemlje i pronaći utočište u Sjedinjenim Američkim Državama. No njezini problemi tek počinju. Kroz niz napetih sezona, Teresa prolazi kroz brojne izazove kako bi preživjela u opasnom svijetu narko-kartela, a serija je prepuna obrata koji drže gledatelje prikovane za ekran.

Osim toga, obožavatelji serije masovno hvale Južnjačku kraljicu na društvenim mrežama, piše Unilad. Jedan gledatelj na Facebook stranici Netflix Bangers napisao je: "Ovo je najbolja serija koju sam ikad gledao i gledat ću je ponovno i ponovno. Svaki put je bolja i nikada mi neće dosaditi."

Drugi korisnik dodao je: "Trenutačno jedna od najboljih serija na Netflixu", dok je treći izjavio: "Zaista odlična serija, a za razliku od mnogih današnjih, ima jasan početak i kraj, tako da ne morate čekati dvije godine na novu sezonu. Toplo preporučujem!"

 

Južnjačka kraljica dostupna je na Netflixu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.