Gledatelji ne prestaju hvaliti novi film s Adamom Sandlerom: “Dao bih mu 5 od 5”

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Netflix

KRITIČARI i korisnici društvenih mreža oduševljeni su Netflixovim animiranim filmom Leo, u kojem su glasove posudili slavni komičari Adam Sandler i Bill Burr. Netflix je film opisao kao "animiranu muzičku komediju o posljednjoj godini osnovne škole, viđenoj kroz oči razrednog ljubimca." Leo je na Netflixovoj svjetskoj ljestvici gledanosti zauzeo prvo mjesto, dok se u Hrvatskoj nalazi na drugom mjestu.

Film prati 74-godišnjeg guštera, pilastog premosnika, nazvanog Leo (Adam Sandler). Leo sa svojim prijateljem, kornjačom Squirtleom (Bill Burr), živi u razredu jedne osnovne škole. Nakon što Leo slučajno načuje da pilasti premosnici žive 75 godina, on odluči pobjeći iz kaveza kako bi ostvario svoje snove dok još ima priliku. 

 

Uz Burra i Sandlera, glasove su posudili Cecily Strong, Jason Alexander, Rob Schneider, Nick Swardson, Jo Koz, Allison Strong, Heidi Gardner te Sandlerove žena i kćeri - Jackie, Sadie i Sunny Sandler. 

Leo je nadmašio Disneyjev Wish 

Leo je pokupio izrazito visoke ocjene - kritičari su ga na Rotten Tomatoesu ocijenili s 80%, a publika s 93%. Mnoge je gledatelje šokiralo kako je Netflixov film s Adamom Sandlerom uspio nadmašiti Disneyjev visokobudžetni animirani film Wish, koji su kritičari ocijenili s 49%, a publika s 81%.

Gledatelji su na društvenim mrežama podijelili svoje preporuke za Sandlerov animirani film, u kojem može uživati cijela obitelj. 

"Ovo je tako dobar film da mi je bio smiješan iako imam 22 godine. Ako ću biti iskren, dao bih mu 5 od 5", napisao je jedan gledatelj na Redditu.

"Jučer sam gledao Lea i to je stvarno lijep animirani film za cijelu obitelj. Tko bi rekao da će Adam Sandler napraviti bolji animirani film za djecu nego Disney?" "Mislim da je ovo fantastičan film. Podsjeća me na Pixarov film, originalan je, smiješan, sladak i odličan obiteljski film", pisali su drugi korisnici društvene mreže.

Animirani film Leo režirali su Robert Marianetti, Robert Smigel i David Wachtenheim, a scenarij su pisali Smigel, Sandler i Paul Sado. Producenti filma su Sandler i Mireille Soria.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.