Gledatelji Netflixa tvrde da je ovo najbolja romantična serija ove godine

Screenshot: YouTube

Netflix je nedavno objavio seriju Nobody Wants This, koju gledatelji nazivaju "najboljom ove godine". Radnja serije usredotočena je na likove Joanne (Kristen Bell), agnostičarke, i Noaha (Adam Brody), "neobičnog rabina". Kroz njihove različite stavove o vjeri i životu serija istražuje humor u obiteljskim dinamikama i izazovima pronalaska ljubavi u modernom dobu.

Osim Kristen Bell i Adama Brodyja, u seriji igraju i Justine Lupe iz Nasljeđa i Timothy Simons iz Potpredsjednice. Seriju je napisala i producirala Erin Foster, poznata po svom radu na NBC-ovoj seriji The New Normal. Njena cinična perspektiva dodaje dozu humora i stvarnosti ovoj romantičnoj komediji.

Gledatelji su odmah reagirali putem društvenih mreža s impresivnim rezultatima na Rotten Tomatoesu, gdje je serija osvojila čak 95 posto od kritičara. U Facebook grupi LADbible Netflix Bangers korisnici su dijelili svoja mišljenja, a komentari su uključivali pohvale poput "najbolja emisija za binge-watching" i tvrdnje da "definitivno treba još jednu sezonu". Mnogi su istaknuli da su seriju već pogledali više puta, a neki su je proglasili "najboljom emisijom koju je Netflix objavio u dugo vremena" i ove godine.

 

Erin Foster je u intervjuu za Indiewire izjavila da je reakcija gledatelja vrlo pozitivna te da su razgovori o potencijalnoj drugoj sezoni već započeli. Iako priča u prvoj sezoni napreduje sporo, Foster je izrazila želju da se nastavi u istom tempu kako bi priča ostala zanimljiva i autentična.

Seriju Nobody Wants This možete pogledati na Netflixu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.