Gledatelji Netflixove hit serije ogorčeni zbog završetka: "Najgori kraj ikad"

Screenshot: Netflix

GLEDATELJI Netflixove hit serije oštro su osudili kraj serije i nazvali ga "najgorim završetkom bilo kojeg kinematografskog djela ikad".

UPOZORENJE! Tekst sadrži spoilere!

Temeljen na istinitoj priči, Promatrač prati obitelj čije useljenje iz snova u njihovu kuću u predgrađu ubrzo postaje pravi pakao nakon što dobiju jeziva pisma uhode desetljećima  opsjednutog njihovom kućom. Netflixova serija do sada je dobila odlične kritike i čak je zbacila Dahmera s prvog mjesta najgledanijih serija na streaming servisu.

Prvotno Theodora (Noma Dumezweni), privatna detektivka koja je unajmila obitelj, prizna da je ona Promatračica. Detektivka uvjeri obitelj da je ona bivša stanarka kuće koja ih je pokušala prestrašiti kako bi se ponovno uselila.

Međutim, kasnije se otkriva da je Theodora smrtno bolesna i da je lagala o cijeloj stvari jer je željela da obitelj osjeti malo olakšanja prije njezine smrti. Promatračev identitet ostaje neotkriven, što je zaključak do kojeg su istražitelji došli u stvarnom životu. Ipak, završetak serije je razbjesnio gledatelje.

 

Gledatelji nezadovoljni završetkom napete priče

"Kraj Promatrača mogao bi biti najgori završetak bilo kojeg kinematografskog djela koje sam ikada gledao. Od svih smjerova u kojima su mogli ići, tako su završili? Krajnje užasno", napisao je na Twitteru jedan nezadovoljni gledatelj.

"Ako namjeravate gledati Promatrača na Netflixu, nemojte. Službeno najgori kraj koji sam ikada vidio", dodao je drugi korisnik.

"Promatrač na Netflixu... Nemojte ni gledati to s*anje, potpuni gubitak vremena. Uvukao me u seriju svih 7 epizoda, a kraj je totalno s*anje! Držali ste me prestravljenog satima, nisam mogao zaspati i taj kraj me ljuti! Tako glupo i gubitak vremena", rekao je o hit seriji još jedan nezadovoljni gledatelj.

Serija se temelji na članku New York Magazina

Kreator serije je svima već poznati Ryan Murphy, koji je zaslužan za mini seriju Dahmer-Monster: The Jeffrey Dahmer Story, kao i za brojne zastrašujuće pripovijesti kao što su American Horror Story, American Crime Story i Scream Queens. U seriji glume Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge i Mia Farrow.

Serija se temelji na članku New York Magazina iz 2018. godine u kojem se detaljno opisuje istinita priča o obitelji Broaddus, koja je kupila kuću u Westfieldu u koju su brzo počela stizati uznemirujuća pisma. Pisma su postajala sve nasilnija i šokantnija, a obitelj je proživjela brojne šokove i traume.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.