Gledatelji oduševljeni dramom s Blake Lively: "Plakala sam i smijala se s njom"

Screenshot: Youtube

UPOZORENJE! Tekst sadržava recenzije publike na film Priča završava s nama. Ako niste gledali film i ne želite otkriti detalje, nemojte čitati tekst kako biste izbjegli spoilere.

JUČER je održana svjetska premijera romantične drame Priča završava s nama (It Ends With Us), koja se temelji na svjetski popularnom istoimenom romanu spisateljice Colleen Hoover.

Film je nastao u režiji Justina Baldonija, koji je u filmu utjelovio jednog od glavnih likova, Rylea Kincaida. Ovo je prvi roman Colleen Hoover koji je adaptiran u film i govori o životnoj priči Lily Bloom (Blake Lively), žene koja nakon traumatičnog djetinjstva započinje novi život u Bostonu te ostvaruje san o otvaranju vlastitog posla.

Lily upoznaje Rylea, a njihova nevjerojatna veza počinje ju sve više podsjećati na odnos njezinih roditelja. Međutim, kada se Lilyina prva ljubav, Atlas Corrigan (Brandon Sklenar), iznenada pojavi u njezinom životu, to narušava odnos s Ryleom, ali i u potpunosti mijenja njezin život. 

 

Scenarij za film napisale su autorica romana Colleen Hoover i Christy Hall, a ostatak glumačke postave čine Jenny Slate, Hasan Minhaj, Kevin McKidd, Amy Morton, Alex Neustaedter, Isabela Ferrer i druge zvijezde. Trailer za ovaj film u svega nekoliko dana bio je pogledan više od 200 milijuna puta te je time postao jedan od najgledanijih u ovoj godini.

Film od publike zasad ima 95 posto na Rotten Tomatoesu

Iako dio obožavatelja knjige Colleen Hoover nije bio sretan kada su saznali da će glumci biti stariji u filmu nego što su u knjizi, neki od njih promijenili su mišljenje nakon što su ga pogledali. Iako je svjetska premijera bila jučer, postojala je i posebna pretpremijera filma koja se u mnogim državama održala u srijedu. Kako prenosi Deadline, film je samo tom posebnom projekcijom zaradio sedam milijuna dolara.

Ako je suditi prema trenutnim recenzijama publike, ovo je film koji bi mnogi trebali pogledati. Na temelju više od 250 recenzija publike zasad ima gotovo savršenih 95 posto na Rotten Tomatoesu. Od kritičara ima nešto nižu ocjenu, 59 posto na temelju 93 recenzije kritičara, ali s obzirom na mali broj osvrta i sve veću popularnost filma, taj bi se postotak mogao promijeniti.

"Uživala sam u svakoj sekundi filma. Vrlo je emotivan", "Puno je bolji nego što kritičari tvrde. Možda bi zapravo trebali pročitati knjigu pa pisati osvrt", "Ovo je bilo sve što sam očekivala i još više. Vrlo dubok i emotivan film."

"Iako mi se knjiga nije svidjela, moram priznati da mi je film bio zanimljiv", "Blake Lively je fantastična kao Lily Bloom! Plakala sam, osjećala njezinu bol i smijala se s njom", "Knjigu još nisam pročitala, ali to ću definitivno učiniti", "Film koji trebau pogledati sve mame i kćeri", neki su komentari publike na Rotten Tomatoesu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.