Gledatelji oduševljeni Netflixovom serijom. Pišu: "Jedna od najboljih ove godine"

Screenshot: Youtube

MEKSIČKA triler serija The Accident odnedavno se prikazuje na Netflixu, a u nekoliko dana popela se na listu najgledanijih serija na streaming platformi. Trenutno se prema gledanosti nalazi na drugom mjestu, iza serije Emily in Paris, pokazuju podaci na stranici Flix Patrol. 

Radnja serije odvija se oko četiri obitelji i tragedije koja im je u sekundi zauvijek promijenila živote. Dok se svi oni pokušavaju nositi s ekstremnom boli, krivnjom, ljutnjom i željom za osvetom, život će im pokazati ima li svjetla nakon tame u kojoj se nalaze. Seriju su režirali Klych López i Gracia Querejeta, a napisao ju je Leonardo Padrón. 

U dramskom trileru glume Ana Claudia Talancón, Sebastián Martínez, Alberto Guerra, Eréndira Ibarra, Erick Elias, Erik Hayser, Macarena García Romero, Regina Blandón i druge zvijezde. Serija ukupno ima deset epizoda, a zasad nije poznato hoće li imati i drugu sezonu iako je scenarist u objavi na svom Instagramu otkrio da postoji nada za nastavak, prenosi Unilad.

Mnogi seriju pogledali odjednom

Čini se da se ova drama svidjela mnogim gledateljima, od kojih su neki seriju odlučili pogledati odjednom i u potpunosti se prepustiti napetoj priči. Gledatelji su komentirali novi Netflixov dodatak na društvenim mrežama, a uglavnom prevladavaju pozitivni komentari.

"Jedna od najboljih serija ove godine definitivno je The Accident na Netflixu", napisao je jedan korisnik X-a. 

S njim se složio i drugi korisnik, koji je napisao da je serija 10/10: "Serija je uzbudljiva, napeta i apsolutno fantastična, držala me u neizvjesnosti do samog kraja."

"Ono što se događa u ovoj seriji je totalno ludo i neočekivano", složio se s njima i treći korisnik X-a. Jedna korisnica čak je napisala da je sve pogledala u jednom danu. 

"Navukla sam se od prve epizode i pogledala sve u jednom danu. Nemojte propustiti pogledati!" napisala je u objavi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.