Gledatelji pišu da je ovo jedna od najboljih modernih humorističnih serija

Screenshot: YouTube/Disney+

LJUBITELJI komedija ne prestaju hvaliti humorističnu seriju English Teacher koja je imala premijeru 2. rujna 2024. godine na televizijskom kanalu FX.

Tvorac i ujedno zvijezda serije, je američki glumac i komičar Brian Jordan Alvarez, koji je glumio u serijama Will & Grace i Jane the Virgin te filmovima M3GAN i 80 for Brady.

Uz Alvareza, glavne uloge u sitcomu igraju Stephanie Koenig, Enrico Colantoni i Sean Patton. U sporednim ulogama pojavljuju se Carmen Christopher, Jordan Firstman i Langston Kerman.

 

Alvarez je u seriji utjelovio homoseksualnog učitelja Evana koji radi u jednoj srednjoj školi u predgrađu Austina, glavnog grada Teksasa. Serija prati učitelja engleskog jezika dok pokušava pronaći ravnotežu između svog privatnog života, karijere i političkih uvjerenja.

Serija je hit među kritičarima i prosječnim gledateljima

Iako su izašle tek prve dvije epizode serije, English Teacher je hit i među kritičarima i prosječnim gledateljima. Na Rotten Tomatoesu trenutno ima ocjenu 97 posto.

"Serija je zabavna i učinkovita jer nas vraća u stare dane jednostavne televizijske komedije", napisao je za Entertainment Voice Alci Rengifo.

"Biti 'woke' je iscrpljujuće. English Teacher, inteligentna i nevjerojatno smiješna serija, tu je da nam svima pruži priznanje za trud", napisao je kritičar Radheyan Simonpillai za novine Globe and Mail.

"Upravo sam pogledao dvije epizode serije English Teacher i shvatio da rat protiv komedije nije bio uspješan i da komedija možda nije mrtva", iskomentirao je jedan obožavatelj na društvenoj mreži X, prenosi Unilad.

"English Teacher je tako dobra serija. Brian Jordan Alvarez mi je najdraži homofobni gej učitelj", dodao je drugi.

"Nasmijao sam se naglas dok sam gledao prve dvije epizode serije English Teacher. To je zasad najbolja ovogodišnja humoristična serija", napisao je treći.

Prve dvije epizode serije English Teacher u Hrvatskoj su dostupne na streaming servisu Disney+. Nove epizode izlaze svaki ponedjeljak.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.