Gledatelji pišu da ova kriminalistička serija ima najbolju uvodnu scenu

Screenshot: YouTube/NBC

NBC-JEVA serija Crna lista (The Blacklist) došla je kraju prije nešto više od godinu dana, ali to ne znači da je pala u zaborav. Ljubitelji serija nedavno su se na Facebooku prisjetili, po njihovu mišljenju, jedne od najboljih kriminalističkih serija svih vremena, a posebno su pohvalili njezinu uvodnu scenu.

Serija koju je kreirao Jon Bokenkamp sastoji se od 218 epizoda koje su se prikazivale od svibnja 2013. godine do srpnja 2023. Glavne uloge igrali su James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Ryan Eggold, Amir Arison, Hisham Tawfiq i Harry Lennix.

Serija započinje uvodnom scenom u kojoj se Raymond Reddington (Spader), jedan od najtraženijih svjetskih kriminalaca, pojavi u sjedištu FBI-a nakon što je dvadeset godina proveo u sjenama. Reddington je sastavio crnu listu traženih kriminalaca s kojima je surađivao kroz godine i spreman je na suradnju s FBI-em, ali ima dva uvjeta. FBI mu mora dati pravni imunitet i mora mu dopustiti da surađuje s mladom agenticom Elizabeth Keen (Boone).

Gledatelji ne prestaju hvaliti seriju

Kako navodi Unilad, obožavatelji Crne liste su u nedavnoj objavi na Facebooku pohvalili uvodnu scenu, kao i ostatak serije.

"To je jedna od najjačih i najboljih uvodnih scena ikad. Svatko tko je pogledao ovu seriju, pogotovo tu scenu, znat će o čemu pričam. To je legendarni početak koji vam pobudi interes za pričom, likovima i Raymondom Reddingtonom", napisao je jedan gledatelj.

"Crna lista mi je jedna od najdražih serija svih vremena. Svaku sam epizodu pogledao više puta i svejedno mi je svježa i uzbudljiva. Stalno otkrivam nove detalje koje nisam primijetio tijekom prvog gledanja. Stvarno će mi nedostajati ova serija", dodao je drugi.

"Jedna od najboljih serija svih vremena", napisao je treći obožavatelj.

Crna lista oduševila je i kritičare, a kroz godine je skupila nominacije za Zlatni globus, nagradu Saturn i nagradu People’s Choice. Uspjeh serije doveo je do spin-offa, nazvanog Crna lista: Iskupljenje (The Blacklist: Redemption), no on nije bio jednako popularan.

Serija Crna lista u Hrvatskoj je dostupna na Netflixu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.