Gledatelji su se navukli na triler-seriju, ali jedna stvar im smeta: “Zbunjujuće je”

Screenshot: Youtube

Napeta BBC-jeva miniserija Jabuka ne pada daleko (Apples Never Fall) puna je misterija, preokreta i uzbudljivih događaja, zbog čega je postala hit. Radnja prati naizgled savršenu obitelj Delaney čiji se svijet okreće naglavačke nakon iznenadnog nestanka Joy, koju glumi Annette Bening. Njezin suprug Stan, kojeg glumi Sam Neill, odluči riješiti slučaj, a tada nastaje pakao.

"Kad matrijarh bogate obitelji Delaney iznenada nestane, njezino četvero djece treba saznati istinu i preispitati sve što su mislili da znaju o svojim roditeljima. Ono što ne znaš ne može te povrijediti", piše u sinopsisu serije.

Iako gledatelji uživaju u radnji, jedan im detalj smeta.

"Super serija, ali što je s lošim kutovima kamere i užasnim američkim naglascima?" pita se jedan na X-u.

Miniserija se temelji na istoimenoj knjizi Lianne Moriarty, koja je također napisala Nine Perfect Strangers i Big Little Lies. Radnja je u knjizi smještena u Australiju, a u seriji u Miami. Međutim, serija je snimana u Australiji, odakle dolazi dio glumaca koji su pokušali rekreirati američki naglasak, u čemu očito nisu baš bili uspješni.

"Zašto radnja, kao i u knjizi, nije smještena u Australiji? Ovo je zbunjujuće", dodao je drugi gledatelj.

Bez obzira na naglaske glumaca, publika je zadovoljna zapletom.

"Volim dobre misteriozne serije, a Jabuka ne pada daleko je takva. Odlična serija. Ako tražite nešto što bi vas moglo zaintrigirati, na ovu seriju ćete se navući nakon prve epizode", kaže publika.

Miniserija je dostupna na platformi Sky Showtime.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.