Gledatelji tvrde da je ova podcijenjena serija puno bolja od Top Boya

Screenshot: YouTube

AKO vam se svidjela Netflixova serija Top Boy, postoji jedna koja je prema gledateljima još bolja. U svakom razgovoru na društvenim mrežama spominje se Snowfall, američka serija bazirana na usponu cracka u Los Angelesu 1980-ih.

Prva sezona objavljena je još 2017. i do danas ih je snimljeno ukupno šest. Snowfall su kreirali Eric Amadio, John Singleton i Dave Andron, a u glavnim ulogama pojavljuju se Damson Idris, Carter Hudson, Sergio Peris-Mencheta, Isaiah John i Angela Lewis.

"U Snowallu, svi streme ciljevima koji uključuju novac, moć i utjecaj", stoji u sinopsisu.

 

Radnja prati nekoliko likova - Franklina Sainta, mladog uličnog poduzetnika, Gustava Zapatu, meksičkog hrvača, Teddyja McDonalda, CIA-inog operativca koji bježi od mračne prošlosti i Luciju Villanuevu, samouvjerenu kćer meksičkog kralja kriminala.

Mnogi su se na Facebooku složili da je riječ o drami o narkobandama koja je "čak i bolja od Top Boya".

"Kakav dragulj, ne mogu je prestati gledati", "Jako podcijenjena serija s odličnom glumom", "Ni šest sezona vam neće biti dosta", neki su od komentara.

Serija se emitira na platformi Disney+ i ima oznaku 16+. Kritičari Rotten Tomatoesa su je ocijenili s impresivnih 90%, a publika s 91%.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.