Gledatelji tvrde da je serija iz 2018. jedna od najboljih na Netflixu

Screenshot: YouTube

Streaming platforme, poput Netflixa, danas su središte zabave te nude razne serije koje privlače pažnju gledatelja širom svijeta. Jedna od serija koje su osvojile mnoga srca su Dobre djevojke (Good Girls), koja nudi jedinstven spoj komedije i drame.

Serija prati tri majke iz predgrađa: Annie, Beth i Ruby koje se suočavaju s teškim okolnostima i odlučuju preuzeti stvari u svoje ruke. Kroz niz smiješnih i uzbudljivih situacija, odlučuju opljačkati trgovinu u kojoj radi Annie. Iako se čini da se zabavljaju, nakon pljačke njihova odluka postaje sve ozbiljnija.

Serija je emitirana od 2018. do 2021. godine i uključuje zvjezdanu glumačku postavu. U glavnim ulogama nalaze se Retta, poznata po ulozi Donne Meagle u Parkovima i rekreaciji, Mae Whitman, koja je najpoznatija po ulozi Mary Elizabeth u drami Charliejev svijet, te Christina Hendricks, koju obožavatelji serije Momci s Madisona pamte kao Joan Harris.

Drama Dobre djevojke ostvarila je značajan uspjeh, postigavši ocjenu 7.7 na IMDb-u. Nažalost, unatoč nominaciji za Satellite Award za svoju posljednju sezonu, serija je otkazana, što je razočaralo mnoge obožavatelje, piše Unilad.

Ipak, mnogi gledatelji izrazili su svoje oduševljenje u Facebook grupi Netflix Bangers. Jedan korisnik napisao je: "Ovo će zauvijek biti najbolja serija!" Drugi je komentirao: "Apsolutno moja omiljena serija na Netflixu, želim više sezona." Treći je dodao: "Najbolja serija, mrzim što su je otkazali."

Seriju Dobre djevojke možete pogledati na Netflixu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.