Gledatelji u čudu jer Tom Hanks nije dobio Oscara za ulogu u ovom filmu

Foto: Press

GLEDATELJI su ostali dirnuti nakon što su pogledali A Man Called Otto koji je u SAD-u stigao na Netflix. Osim što je film iz 2022. godine krajnje emotivan, mnogi ne mogu vjerovati da Tom Hanks nije nominiran za Oscara za svoju izvedbu u ovoj ekranizaciji svjetskog bestselera.

U filmu temeljenom na knjizi Čovjek zvan Ove popularnog švedskog autora Fredrika Backmana dvostruki oskarovac preuzeo je zadatak utjeloviti zahtjevnu ulogu gunđala koje svoje dane krati provođenjem reda i pravila u svom susjedstvu - od recikliranja pa sve do parkiranja.

 

Gubitak supruge svaki dan mu sve više smanjuje volju za životom, ali dolazak jedne živopisne mlade obitelji u susjedstvo preokrenut će stvari u drugom smjeru. S novom susjedom, trudnicom Marisol (Mariana Trevino), sklapa neočekivano prijateljstvo koje mu preokreće svijet naglavačke.

"Tko god je odlučio ne dati Oscara Hanksu za ovaj film, nije dobar čovjek. Koliko sam plakao", "Nisam fan Toma Hanksa, ali ova izvedba je vrijedna Oscara", "Ne sjećam se kad sam se ovoliko isplakala. Tom Hanks zaslužuje Oscara", samo su neke od reakcija ljudi na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.