Gosling o Dereku Cianfranceu: On je drugačiji od svih redatelja s kojima sam radio

Foto: EPA

Nakon što je Ryan Gosling stekao slavu kao romantični junak Noah u filmu Bilježnica, činilo se da će postati glavni popularni ljubavni junak Hollywooda. I postao je takav u filmovima kao što su Ta luda ljubav i La La Land.

Međutim, osim u romantičnim komedijama, Gosling je oduševio ljubitelje filma i u ozbiljnijim ulogama u filmovima kao što su Vožnja, Blade Runner 2 i Dobri momci. Igrao je mnoge različite uloge, od akcijskih junaka do astronauta, te surađivao s mnogim poznatim redateljima.

Ryan Gosling radio je s poznatim redateljima poput Denisa Villeneuvea, Grete Gerwig i Nicolasa Windinga Refna, ali najviše cijeni Dereka Cianfrancea, kojeg smatra jedinstvenim.

Gosling je prvi put surađivao s Cianfranceom 2010. godine na filmu Tužna veza, realističnoj romansi s Michelle Williams. Zatim su se ponovo sastali 2012. godine na snimanju filma Grijesi očeva, gdje je Gosling bio impresioniran Cianfranceovim prirodnim pristupom režiji.

Gosling je pohvalio Cianfranceovu sposobnost da stvori atmosferu koja omogućuje glumcima da se izraze

Dok je razgovarao s Pop Entertainmentom, Gosling je Cianfrancea opisao kao "različitog od bilo kojeg drugog redatelja s kojim je radio."

Glumac je također pohvalio Cianfranceovu sposobnost stvaranja ambijenta koji omogućuje glumcima da se prirodno izraze, bez osjećaja pritiska. Ovaj pristup vidljiv je u izvedbama u filmu Grijesi očeva, koje su bile prirodne i autentične.

Iako Cianfrance možda nije najpoznatiji redatelj u Goslingovoj karijeri, njihova suradnja pokazuje Goslingovu sposobnost da se iskaže u puno prirodnijem izdanju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.