Greta Gerwig pronašla je prvog glumca za Netflixovu adaptaciju Kronika iz Narnije

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Disney

NETFLIX je pronašao prvog glumca za nadolazeću filmsku adaptaciju Kronika iz Narnije, piše portal What’s on Netflix.

Streaming-gigant je još 2018. godine najavio svoju adaptaciju fantastičnog književnog serijala koji je napisao C. S. Lewis. Četiri godine kasnije počele su se širiti glasine da će Netflixov film režirati Greta Gerwig, a sada je poznato i tko bi trebao igrati jednu od glavnih uloga u nadolazećem filmu.

Kolumnist portala Deadline Baz Bamigboye jučer je otkrio da se cijelom projektu pridružio Louis Partridge, no nije rekao kojeg lika bi trebao utjeloviti. Na IMDb-u trenutno piše da će Partridge glumiti Digoryja Kirkea, protagonista kronološki prvog romana u serijalu, zvanog Čarobnjakov nećak. No, to nije potvrđeno budući da bilo tko može mijenjati informacije na IMDb-u.

Tko je Louis Partridge?

Partridge je 21-godišnji britanski glumac koji je počeo privlačiti pažnju medija nakon što se pojavio u seriji Medici i filmu Paddington 2. Svjetsku slavu donijela mu je uloga vikonta Tewkesburyja u Netflixovom hit filmu Enola Holmes iz 2020. godine. Istu ulogu ponovio je i 2022. godine, a navodno će se pojaviti i u trećem filmu serijala.

Glumio je i u britanskoj miniseriji Pistol, u kojoj je utjelovio glazbenika Sida Viciousa, a ove godine moći ćemo ga gledati u miniseriji Disclaimer, koju je režirao Alfonso Cuarón. U miniseriji također glume Cate Blanchet, Kevin Kline, Sacha Baron Cohen i Lesley Manville. Ove godine pojavio se i u špijunskoj komediji Argylle, u kojoj je utjelovio mladog Argyllea.

Mladi glumac dobio je ulogu u zasad neimenovanom projektu hvaljenog redatelja Noaha Baumbacha, supruga Grete Gerwig. Osim toga, trenutno radi i na Netflixovoj povijesnoj seriji House of Guinness, koja će prikazati uspon slavne irske pivovare.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.