Halle Berry htjela je ponovno glumiti Storm, ali Ryan Reynolds nije joj ponudio ulogu

Screenshot: YouTube/20th Century Studios

UPOZORENJE Tekst sadrži spoilere! Ako još uvijek ne želite znati detalje iz filma Deadpool & Wolverine, nemojte čitati dalje.

NOVI nastavak Deadpoola, Deadpool & Wolverine, trenutno je najgledaniji film u kinima, a u manje od mjesec dana zaradio je više od milijarde dolara na svjetskim kino blagajnama.

Iako su svi filmovi o Deadpoolu ostvarili financijski uspjeh, najnoviji nastavak privukao je još veću publiku jer je označio povratak Hugha Jackmana ulozi Wolverinea. Mnogi obožavatelji superherojskih filmova mislili su da će film Logan iz 2017. godine biti posljednji film u kojem će Jackman glumiti eponimnog superheroja, sve dok Ryan Reynolds u rujnu 2022. godine nije otkrio da se Jackman vraća svojoj najpoznatijoj ulozi.

Povratak starih Marvelovih glumaca

Uz Jackmana, u Deadpoolu & Wolverineu pojavile su se i brojne druge zvijezde starih Marvelovih filmova. Primjerice, Wesley Snipes ponovno je utjelovio Bladea, Chris Evans glumio je Johnnyja Storma iz filmova Fantastic Four, a Jennifer Garner Elektru Natchios iz Daredevila.

Jedno vrijeme internetom su kružile glasine da će se u filmu pojaviti i Halle Berry, kojoj je uloga superjunakinje Storm jedna od najpoznatijih u karijeri. No, glumica je u nedavnom intervjuu za ComicBook otkrila da joj Reynolds nije ponudio ulogu, iako je bila zainteresirana.

"Srela sam Blake Lively na modnoj reviji brenda Marc Jacobs i pitala me bih li htjela glumiti Storm u filmu njezinog muža. Odgovorila sam joj: 'Da, ako me pita', ali nije me nikada pitao", izjavila je Berry.

Oskarovka je utjelovila Storm u filmovima: X-Men iz 2000. godine, X2: X-Men iz 2003. godine, X-Men: The Last Stand iz 2006. godine i X-Men: Days of Future Past iz 2014. godine.

Berry trenutno promovira svoju nadolazeću triler-komediju The Union, u kojoj glumi uz Marka Wahlberga i koja danas dolazi na Netflix.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.