Halle Berry pridružila se zvjezdanoj postavi novog Amazonovog trilera s Hemsworthom

Foto: Profimedia

GLUMAČKA postava filmske adaptacije kriminalističke novele Crime 101, koju je napisao Don Winslow, a snima Amazon MGM Studios, dobila je novog člana. Kako prenosi Deadline, oskarovka Halle Berry dobila je glavnu ulogu uz australskog glumca Chrisa Hemswortha, najpoznatijeg po ulozi Thora u Marvelovim filmovima.

Cijeli projekt nastaje pod redateljskom palicom Barta Laytona, koji je poznat po filmu American Animals. Osim redateljske uloge Layton je i scenarist filma uz doprinose Petera Straughana. Trenutno je poznato i da će se slavnom dvojcu kao članovi glumačke postave pridružiti Mark Ruffalo i Barry Keoghan, ali zasad nije otkriveno koje bi likove trebali utjeloviti u nadolazećem trileru. 

Iako je poznato da bi se film u kinima trebao prikazati već sljedeće godine, točan datum, kao ni radnja zasad nisu podijeljeni s javnosti. Međutim, radnja novele ima sličnosti s filmom Vrućina (eng. Heat), piše Deadline. Priča novele Crime 101 prati niz visokoprofilnih krađa dragulja duž pacifičke obale, za koje je policija uvjerena da su povezane s kolumbijskim kartelima. 

Glavni lik je detektiv Lou Lubesnick koji ima drugačije mišljenje od većine policajaca. U istrazi se fokusira na jednog osumnjičenika, lopova koji traži svoj posljednji veliki ulov. Kako zaključuje Deadline, snimanje filma započinje ovog mjeseca. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.