Harrison Ford o ulozi u novom Marvelovom filmu: Bilo je potrebno biti idiot za novac

Screenshot: Youtube

HARRISON Ford nedavno je predstavljen kao član postave novog Marvelovog filma - Captain America: Brave New World (Kapetan Amerika: Vrli novi svijet) koji će se u kinima prikazati u veljači 2025. godine. Ford će u filmu utjeloviti Thaddeusa "Thunderbolta" Rossa, a u nedavnom je intervjuu govorio više o novoj ulozi.

Ulogu koju je prethodno glumio pokojni William Hurt sada je preuzeo Ford, koji će se u novom Marvelovom filmu, osim što će postati predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, pretvoriti i u crvenog Hulka, prenosi Variety. U razgovoru tijekom Comic-Cona Harrison Ford je komentirao proces motion capture tehnologije, koja je bila potrebna da bi ga se pretvorilo u Hulka.

"Što je bilo potrebno? Bilo je potrebno ne brinuti. Bilo je potrebno biti idiot za novac, što sam već ranije radio", rekao je Ford i dodao: "Ne želim ništa omalovažavati. Samo kažem da ponekad morate raditi određene stvari koje vaša majka ne bi htjela da radite, ili učitelj glume ako ga imate. Ali bilo je zabavno i uživao sam. Proveo sam se odlično i oduševljen sam reakcijom koju smo dobili na trailer."

Službeni sinopsis novog filma glasi: "Sam Wilson, koji je službeno preuzeo ulogu Kapetana Amerike, nađe se usred međunarodnog incidenta."

 

Osim Anthonyja Mackieja, koji se ponovno vraća kao Sam Wilson, u filmu Juliusa Onaha glume i Giancarlo Esposito, Liv Tyler, Rosa Salazar, Tim Blake Nelson, Shira Haas, Carl Lumbly, Danny Ramirez i druge zvijezde. Scenarij za film napisali su Jack Kirby, Joe Simon i Dalan Musson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.